Kloi Kardašijan (38) progovorila je o ozbiljnosti operacije koju je imala prošle godine nakon što joj je otkriven tumor na licu.

Rijaliti zvezda je otkrila detalje u emisiji 'The Kardashians', a objavljen je i trejler za narednu sezonu. Kloi je rekla da je morala da ukloni melanom sa levog obraza. Melanom je jedan od najagresivnijih malignih tumora kod ljudi. Ako se otkrije u ranoj fazi, petogodišnja stopa preživljavanja je veća od 90 odsto, dok u kasnijim fazama petogodišnja stopa preživljavanja pada na manje od 20 odsto.

Kloi Kardašijan operisala tumor na licu.
Instagram/khloekardashian 

Kardašijan je u emisiji pokazala veliki vertikalni rez bez zavoja. Doktor je takođe prikazan kako drži lenjir preko sveže zašivene rane kako bi pokazao da je duga četiri centimetra.

„Melanom je smrtonosan. Ovo je bilo mnogo ozbiljnije nego što sam očekivala", kaže Kloi u trejleru. Rijaliti zvezda, koja ima predispoziciju za melanom, podvrgnuta je operaciji uklanjanja melanoma na leđima kao 19-godišnjakinja.

Kloi Kardašijan operisala tumor.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U najavi nove sezone emisije vidi se da je cela Kloina porodica zabrinuta za nju. "Mama mi je upravo rekla da je to melanom", rekla je Kajli Džener starijoj sestri.

„Ovo na njenom licu je veoma zabrinjavajuće“, priznala je Kloina majka Kris Džener. Zabrinutost je izrazila i njena najbolja drugarica Malika Hak, koja je rekla da je nikada nije videla u tako lošem stanju.

Nakon toga, Kloina sestra Kendal Džener komentariše da ne spava i da je dosta smršala.

Kloi Kardašijan operisala tumor na licu.
printscreen/instagram/khloekardashian 

Inače, u oktobru je Kardašijan na Instagram storiju objasnila zavoj na licu nakon što su njeni fanovi počeli da se pitaju o čemu se radi. Ona je rekla da je morala na hitnu operaciju nakon što su joj lekari pregledali zaostalu kvržicu na obrazu, za koju su kasnije ustanovili da je kancerogena.

Takođe je izjavila da su njeni nalazi dobri nakon toga i da je fokusirana na proces lečenja.

Youtube Kloi operisala tumor na licu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!