Kloi Kardašijan poslednjih dana ponovo se našla na meti spekulacija da je nešto radila sa licem. Naravno, s obzirom na njenu istoriju, nagađalo se da je reč o novoj intervenciji kojom će "zamrznuti mladost", međutim, kada je otkrivena istina o čemu se radi, mnogi su zanemeli.

Kloi je zapravo operisala tumor na licu, u donjem delu obraza, a kako je i sama priznala, simptome je ignorisala skoro sedam meseci misleći da je reč o najobičnijoj bubuljici. Međutim, kako se promena na koži nije povlačila, odlučila je da ode kod doktora, i uradi biopsiju po savetu dermatologa. Rezultati su pokazali da je sve samo ne bezazlena situacija.

Kloi kardašijan je operisala tumor.
Instagram/khloekardashian 

"Nakon što sam primetila malu kvržicu na svom licu i pretpostavila da se radi o nečem manjem kao što je bubuljica, odlučila sam da uradim biopsiju sedam meseci nakon što sam shvatila da se ne povlači. Nekoliko dana kasnije rekli su mi da hitno moram na operaciju uklanjanja tumora s lica", napisala je Kardašijanka koja je trenutno u procesu ozdravljenja.

kloi kardašijan kaže da je ignorisla simptome.
printscreen/instagram/khloekardashian 

"Verovatno ćete videti ožiljak na mom obrazu od uklanjanja tumora, ali do tada, nadam se da ćete uživati u tome kako se trudim da ovi zavoji na licu izgledaju fantastično", napisala je Kloi koja sada želi da apeluje na ljude da idu na redovne preglede.

Osim toga, Kloi je napisala da ima predispozicije da dobije rak kože.

"Sa 19 godina imala sam melanom na leđima, a imala sam i operaciju, tako da sam sklona melanomima. Treba stalno da se pregledamo. Ja sam neko ko nosi kremu za sunčanje svaki dan, tako da niko nije izuzet od ovih stvari. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno i idite na redovne preglede", dodala je.

Johnstone, Symons / Pacific coast news / Profimedia, Instagram Pogledajte kako je Kloi izgledala pre i posle operacija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!