Stara ljubav zaborava nema, barem, kako se čini, kada je reč o Kloi Kardašijan i njenom bivšem Tristanu Tompsonu sa kojim ima dvoje dece. Nekadašnji par sreo se na proslavi 40. rođendana njenih prijateljica Malike i Kadije, što je mnoge iznenadilo ako se uzme u obzir da nisu bile fanovi Tomspona nakon svega što je uradio. 

Par je na proslavu došao odvojeno, ali su izvori koji su bili na zabavi potvrdili da su se dobro zabavljali, kao u stara vremena. 

Kloi je izgledala fantastično u mini srebrnoj haljini, a ono što mnogima nije promaklo je da je i Tristan imao takav "momenat" na svom autiftu.

Kloi kardašijan pojavila se u srebrnoj haljini.
iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Naime, on je nosio svetlucave Nike patike, zbog čega su mnogi mišljenja da se nekadašnji par dogovarao oko autfita, te da između njih definitivno postoji nečeg. 

Tristan Tompson pojavio se u srebrnim svetlucavim patikama.
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, ova "slučajnost" nije svima bila po volji. Iako su sa jedne strane oni koji navijaju da se par pomiri s obzirom da su pre par meseci dobili drugo dete, glasniji su oni koji poručuju Kloi da se "sabere". "Jednom varalica, uvek varalica", "Možeš bolje", "A i ona koja mu prašta kao da je jedini. Ženo, imaš milione, idi dalje", samo je delić koji se mogao pročitati. 

Ako uzmemo u obzir istoriju para, ovakve reakcije nisu iznenađujuće. Podsetimo, Kloi i Tristan su nekoliko puta mirili i raskidali. Svaki put razlog su bile afere. Tristan je čak imao aferu i sa devojkom koja je odrasla sa Kardašijankama, najboljom prijateljicom Kajli Džener Džordin Vuds i to u vreme kada je Kloi bila trudna sa njihovim prvim detetom. 

Džordin Vuds ljubila se sa tristanom dok je Kloi bila trudna.
Instagram 

Oprostila mu je, a onda se priča ponovila. Nakon toga, ponovo mu je oprostila, čak i prihvatila veridbu. Započeli su proces veštačke oplodnje kako bi dobili drugo dete, da bi se saznalo da je Tristan napravio dete jednoj od ljubavnica i čak pokušavao da je natera da abortira. 

Kloi je praštala Tristanu prevare.
pritnscreen/instagram 

Kloi je saznala za prevaru iz tabloida, i tada se mislilo da je njihovom toksičnom odnosu konačno došao kraj. Saznalo se za barem još desetak žena sa kojima je košarkaš imao nešto.

Kloi je saznala za prevaru iz tabloida u trenutku kad su čekali drugo dete.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, nakon toga, Tristanu je preminula majka, a Kloi mu se vratila kako bi mu pružila podršku.

Kloi se našla Tristanu kad mu je umrla majka
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Govorili su da su u korektnim odnosima, ponajviše zbog dece, ali se čini da je blizina ipak uradila svoje, a da li će Kloi ponovo zarad ljubavi pogaziti dostojanstvo i serijskom varalici dati xy šansu, ostaje da vidimo.

as

as

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!