Elita Kanskog festivala prva je saznala za velike vesti u svetu slavnih - najbogatiji čovek sveta, vlasnik Amazona Džef Bezos zaprosio je svoju devojku Loren Sančez nakon pet godina veze. Milijarder ju je pitao da se uda za njega tokom krstarenja Mediteranom na njegovoj mega-jahti vrednoj 500 miliona dolara, što je Loren oberučke prihvatila. 

Vesti su podelili na Vanity Fair zabavi, a ogroman dijamantski prsten samo je potvrdio da je Sančezova zaista rekla "da". Bezos (59), čije je bogatstvo Forbs nedavno procenio na 144 milijarde dolara za svoju dragu izabrao je dijamant od 20 karata, a prsten je Loren pokazala u nekoliko navrata.

Loren Sančez je pokazala verenički prsten.
Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, od momenta kada se saznalo za njihovu veridbu, mnogi su istu negativno komentarisali, gde se najčešće moglo pročitati ono da je "žderačica muškaraca", kako joj je nadimak, "opravdala sve ljubavnice i dala im nadu da će jednog dana postati supruge". 

Ovako nešto ne čudi ako se uzme u obzir kakav je bio početak njihove veze. Naime, on je još uvek bio u braku sa Mekenzi Bezos kada je uplovio u zabranjenu ljubav sa Loren. Njen suprug i on su bili prijatelji, te tako ne čudi konekcija. 

Džef Bezos bio je u braku sa Mekenzi.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Veoma brzo su procurile poruke koje su ljubavnici razmenjivali, a koje je "National Enquirer-u" prodao niko drugi do brat Bezosove partnerke koja mu ih je lično prosledila Loren.

"Volim te, živahna devojko", "Želim da te mirišem. Želim da te udahnem i pokazaću ti to svojim telom, usnama i očima veoma brzo", delić je onoga što je vlasnik Amazona pisao, a što je izazvalo lavine smeha na Tviteru. Ipak, Bezosu nije bilo do smeha te je tužio brata Loren i dobio na sudu. 

Inače, par je prvi put snimljen na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost nije verovala u njihovu ljubav i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, izgleda da su i dalje zaljubljeni kao na početku veze.

Džef Bezos i loren Sančez prvi put su viđeni u javnosti na Vimbldonu.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Kada je Džef ostavio suprugu Mekenzi s kojom je bio 26 godina u braku, on ju je razvodom učinio trećom najbogatijom ženom na svetu jer je dobila 38 milijardi dolara u brakorazvodnoj parnici.

Ipak, iako je to bila najskuplja parnica u istoriji, čini se da se Bezos nije potresao previše jer je uz njega bila Loren u koju je ludački zaljubljen. Toliko da je rešio da promeni i svoj lik kako bi za nju izgledao što bolje.

Uostalom, pogledajte i sami kako je nekad izgledao:

Džef Bezos je ranije izgledao potpuno drugačije.
Timothy A. CLARY / AFP / Profimedia 

Tako je krenuo u teretanu i gotovo nabildovao telo, dok je Loren nastavila sa svojom opsesijom plastičnim operacijama zbog koje je porede sa voštanom figurom.

Džef Bezos je nabildovao mišiće.
Profimedia 

Inače, Loren Sančez ima troje dece: sina Nika Gonzaleza iz braka sa fudbalerom NFL-a Tonijem Gonzalesom i sina i ćerku iz braka sa Patrikom Vajtselom, izvršnim direktorom holivudske agencije WME. Uvek je birala moćne muškarce, te su mnogi mišljenja da se nije smirila dok nije "smotala" najmoćnijeg. 

Zbog njenog ponašanja sa slavnim frajerima poput Toma Kruza i Leonarda Dikaprija, mnogi su uvereni da je sa Bezosom samo zbog novca, te da je zapravo u njega nije zaljubljena, ali se ni ona ni Džef na priče nikada nisu obazirali, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Niklas HALLE'N / AFP / Profimedia Pogledajte još neke fotografije Džefa Bezosa i njegove verenice...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!