Nakon više od tri godine zabavljanja, kako stvari stoje, devojka Džefa Bezosa - Loren Sančez, se zasitila te "titule". Ona sada "puca" na to da postane verenica, a s obzirom da je nedavno viđena sa prstenom na "onom" prstu, mnogi su ubeđeni da će se uskoro ostvariti to što toliko priželjkuje - da postane gospođa Bezos.

Doduše, izvori bliski paru kažu da ju je sve ovo vreme frustriralo to što, iako je sa Džefom već toliko dugo u vezi, nadimka "žderačica muževa" i dalje ne može da se otrese. Takođe, Bezosu ne veruje potpuno i želi da se osigura.

"Navikla je na određeni stil života. Da sad raskinu, teško da bi našla nekog koji bi joj dao sve to što je Bezos. Zato ćuti i ne pritiska ga, ali ima svoje načine da pokaže da želi da se uda za njega", rekao je izvor.

"Prstenje nosi samo na levom domalom, a onda gleda ruku pred njim i komentariše kako bi joj bap lepo stajao "onaj" komad nakita", dodaje i ističe da se na njene insinuacije Bezos sam kiselo smeje. "Nisam siguran da on zapravo želi ponovo da se ženi, a ako se na to i odluči, bez debelog predbračnog ugovora ni ne pomišlja na bilo kakvu zajednicu".

Džef Bezos i Loren Sančez viđeni su na jednoj proslavi.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"On je Loren sve pružio... ne mora prstom da mrdne, ali za sada ne želi da je veri, iako je voli", rekao je na kraju izvor. Istini za volju, Bezos i Sančezova viđeni su na rođendanskoj proslavi njegovog prijatelja, a ona je zaista nosila prsten koji nalikuje vereničkom na levoj ruci. Bezos je bio dobro raspoložen, što se nije moglo reći za Loren koja je iz nekog razloga bila namrštena. Ipak, ruku svog dečka nije puštala.

Loren Sančez nosi prsten koji nalikuje vereničkom.
Profimedia 

Podsetimo, par je prvi javni istup imao 2019. godine, a pre toga Bezos se razveo od svoje supruge Mekenzi nakon 26 godina braka. Povod je upravo bila afera sa zanosnom crnokom, a i ona je samo par dana pre Bezosove potvrde razvoda stavila tačku na brak sa Patrikom Vajtselom, agentom za talente i vlasnikom agencije WME.

Džef Bezos je bio u braku sa Mekenzi Filips.
Profimedia 

Bezos je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona.

Džef Bezos ludo je zaljubljen u Loren Sančez.
Profimedia 

Javnost Sančezovoj nakon ovoga nikad nije bila naklonjena, međutim, do skoro se činilo da joj to i ne smeta, a da li će je Bezos zaista odvesti pred oltar, ostaje da vidimo.

USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia, JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džef Bezos i Loren Sančez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!