Džefu Bezosu definitivno u životu cvetaju ruže. Zaljubljen je do ušiju, sve mu ide od ruke čega se uhvati (uostalom, ne bi bio jedan od najbogatijih ljudi da nije tako), a zbog svoje devojke sada je i doterao liniju do savršenstva.

Njegova transformacija poslednjih meseci je prosto neverovatna, ako se uzme u obzir kako je izgledao tokom braka sa Mekenzi Skot sa kojom je bio do 1993. do 2017. godine, i sa kojom je dobio četvoro dece.

U to vreme vlasnik Amazona bio je tipičan "geek", a teretana je bila za njega misaona imenica. No, onda je u nejgov život ušla čuvena "rasturačica brakova" Loren Sančez i sve se promenilo. Zbog nje se razveo, i krenuo da radi na mišićima kako bi što bolje izgledao.

Džef Bezos i Loren Sančez iznenadili su izgledom.
Profimedia 

Loren koja ne izlazi iz ordinacije plastičnih hirurga zbog izmena na telu dobila je nadimak "voštana figura", ali se čini da je Bezosu baš takva kakva je - najlepša. Čak i kada je na meti kritika zbog diskutabilnih izdanja kao i sada kada su je paparaci uslikali ispred restorana u Malibuu.

Loren Sančez redovno je u izdanjima koja pokazuju bradavice.
Profimedia 

Ona je ponosno prošetala u haljini ispod koje nije nosila brushalter, a bradavice su joj bile, takoreći na izvol' te, što Bezosu nije ni najmanje smetalo. Ali i najbogatiji čovek je i te kako i sam izazvao pažnju s obzirom da njegovi bicepsi izgledaju kao da će da puknu svakog trenutka.

Zbog svega mnogi kaži da ga drma "kriza srednjih godina", ali se on ne obazire na kritike, već i dalje "tera" po svom, a još njegovih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia, JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džef Bezos i Loren Sančez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!