Nije lako Džefu Bezosu sa njegovom devojkom Loren Sančez. Zanosna crnka ne prestaje da mu zadaje glavobolju iako je u nju ludo zaljubljen. 

Tako ga je primera radi javno osramotila pre nekoliko meseci kada je opčinjeno gledala u Leonarda Dikaprija i potpuno ignorisala svog dečka sa kojim se pojavila na LACMA Art+Film Gali. U jednom trenutku su se i zagrlili, a Loren je sve vreme koketirala sa večitim neženjom. Naravno, ne čudi što nakon toga komentari nisu izostali. 

"Ono kad imaš milijarde, a ipak nisi Leonardo Dikaprio", "Razorila mu brak i ništa, i dalje joj nije dosta, hahaha", "E, Bezose... Siromašniji, ali šmeker", neki su od komentara.

Sada se čini da se istorija ponavlja, doduše bez zvanične potvrde, ali sa drugim glumcem. Naime, Bezos i Sančezova uslikani su ispred jednog restorana,  a društvo im je pravio niko drugi do Tom Kruz, koji je fotografe pozdravio širokim osmehom. 

Tom je bio biše nego raspoložen s obzirom da je njegov novi film "Top Gun: Maverick" već sada nakon prikazivanja zaradio preko milijardu dolara na bioskopskim blagajnama.

Džef Bezos sa devojkom se našao sa Tomom Kruzom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glumac je bio u elegantnom izdanju koje je istaklo u prvi plan njegovu fantastičnu građu, a izvori sa lica mesta tvrde da Sančezova nije skidala pogled sa Kruza, te da ga je sve vreme pipkala po rukama.

Bezos se sve vreme kiselo smejao, očigledno nezadovoljan zbog toga kako ga tretira njegova devojka.

Podsetimo, početak ljubavi između najbogatijeg čoveka sveta i "žderačice muževa" nije počeo tako sjajno. Smatra se da je njihova afera uništila Bezosov brak dug 26 godina iz kog je njegova bivša supruga izašla bogatija za 38 milijardi dolara.

Džef Bezos ne odvaja se od svoje devojke Loren Sančez.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Loren i Džef prvi put su snimljeni kao par na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost nije verovala u njihovu ljubav i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca zbog čega je dobila nadimak "žderačica muževa", izgleda da su i dalje zaljubljeni kao na početku veze, a zbog nje je Bezos i doterao liniju kako bi joj se više dopadao.

USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia, JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džef Bezos i Loren Sančez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!