Da je Džef Bezos lud za svojom devojkom Loren Sančez znaju i ptice na grani, a par i dan-danas deluje srećno kao i prvog dana, uprkos prognozama da "neće sastaviti ni mesec". Vatrenoj Loren Bezos "jede iz ruke", i ispunjava sve želje i hirove, a javna je tajna da ga je upravo ona koštala braka, zbog čega je bivšoj supruzi platio 38 milijardi dolara nakon razvoda.

Zbog Loren Bezos je krenuo i u teretanu kako bi mogao da joj parira fizički, dok je crnokosa lepotica daleko češća u najelitnijim klinikama Los Anđelesa, gde filerima i botoksom pokušava da sačuva mladost. Zbog toga su je mnogi prozvali voštanom figurom, međutim, to nije jedino za šta je prozivaju.

Loren Sančez prozivaju da je voštana figura.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Daleko češće se nalazi na listama najgore obučenih, zbog čega se smatra da je u njenom slučaju pravilo da "novac ne znači i stil" apsolutno tačno. Loren smo veoma retko mogli da vidimo pristojno obučenu i "s ukusom", a daleko češće u prekratkim krpicama sa šljokicama i izrezima koje nisu bile po ukusu modnih kritičara.

Loren Sančez često je na udaru javnosti.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Zbog svega su je prozvali i "pijačarkom", odnosno komentarisali da izgleda jeftino. Ista priča ponovila se i sada kada su Bezosa i Sančezovu paparaci uslikali na parkingu ispred jednog luksuznog restorana. I dok su drugi gosti ulazili u svedenim i elegantnim toaletama, Loren je za ovu priliku izabrala minijaturnu haljinicu kakve uglavnom možemo videti na plaži.

Loren Sančez su kritikovali zbog modnog odabira.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bezos je briljirao u ležernoj košulji, pantalonama i patikama, međutim, izbor njegove devojke dočekan je na nož.

Džef Bezos i loren Sančez uslikani su ispred jednog luksuznog restorana.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ovo je i dalje najskuplja kriza srednjih godina ikada", "Ne znam ko vidi išta atraktivno u Loren - žena će svakog momenta pući od količine silikona", "Dokaz da novac ne kupuje klasu", "Jeftino, jeftino, jeftino - cela njena pojava vrišti jeftino", "Sav taj novac, i opet izgleda kao da se oblači na pijaci", "On je očito oduševljen u njom i gleda je kao u Boga, samo mi nije jasno zašto", samo su neki od hiljade komentara.

Inače, čak ni "pijačarka" nije najgori nadimak koji "krasi" Loren. Zovu je i "žderačicom muževa", jer veza sa oženjenim Bezosom nije prva afera po kojoj je poznata, a i ranije je umela da vara svog supruga, i to isključivo sa oženjenim partnerima. Javnost joj nikada nije bila naklonjena, uverena da je Loren zainteresovana samo za Džefov novac, pa su komentari na društvenim mrežama nemilosrdni, iako se čini da to ama baš uopšte ne dotiče ni Bezosa ni njegovu devojku, a još neka njena izdanja pogledajte u galeriji ispod:

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, FameFlynet / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Džefa Bezosa i njegove devojke Loren Sančez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!