Novo pojavljivanje Džefa Bezosa ponovo nije prošlo bez zgražavanja javnosti, ponajviše zbog njegove devojke Loren Sančez koja, kako stvari stoje, nema nameru da se u bilo koje skorije vreme zaustavi sa botoksom i filerima. Zapravo, od momenta kada su se njihove zajedničke fotografije sa premijere filma ''The Lord Of The Rings: The Rings Of Power'' pojavile na mrežama, Sančezovu su poredili kako sa ribom zbog neprijatnih pokreta usana koje nije mogla da zatvori koliko su se iskrivile od filera, tako i sa Terminatorom, jer je zbog botoksa dobila još "četvrtastije lice" nalik Švarcenegerovom, ali su do izražaja došle i njene nabildovane ruke, s obzirom da je veoma mršava. 

Sa druge strane, Bezosa sve više hvale zbog izgleda i daju ga za primer "pametnih intervencija", jer sa 58 godina izgleda mlađe nego u tridesetim, a krupni snimci pokazuju da je na njegovom licu znatno manje bora iako ne deluje kao da je išta radio. 

Zato je Loren na "lomači" gotovo svakodnevno, jer estetskim intervencijama želi da zaustavi vreme. Zbog svega, mnogi su saglasni i da izgleda starije od Bezosa, a neki se i šale da je "pitanje trenutka kada će joj koža lica pući koliko je zategnuta od svega što je ubrizgala".

Loren Sančez je iznenadila sve izgledom na premijeri.
SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia 

Sančezova je zaista pre samo nekoliko godina izgledala potpuno drugačije, i njene intervencije nisu bile toliko prenaglašene. "Žderačica muževa", kako joj je nadimak, od kako je ušla u odnos sa Bezosom dok je on još bio u braku, gotovo svakodnevno posećuje estetske hirurge, i na sve načine pokušava da deluje mlađe nego što jeste.

Loren Sančez je deformisala lice intervencijama.
Nils Jorgensen/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Čak i odevne komade bira kakve najčešće nose dvadesetogodišnjakinje. Inače, šuška se i da je Bezosa naterala da je zaprosi, pogotovo od kako je viđena sa prstenom na "onom" prstu.

Loren Sančez često nosi haljine koje više pristaju dvadesetogodišnjakinjama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sančezova je doduše i sama bila imućna pre veze sa najbogatijim čovekom sveta, ali daleko od toga da je na svom računu imala milijarde.

Džef svojoj dragoj ispunjava sve hirove, i jasno je da je u nju veoma zaljubljen, te mu ni najmanje ne smeta što toliko preteruje sa operacijama i botoksom. A koliko se Džefova devojka promenila od ranih dana do danas, pogledajte u nastavku.

HNW/PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia, SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia Pogledajte koliko se Loren Sančez promenila za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!