Jedan od najbogatijih ljudi sveta Džef Bezos i njegova devojka Loren Sančez odlučili su da praznike proslave kako dolikuje - na planini, i to ni manje ni više nego u čuvenom luksuznom odmaralištu slavnih Aspenu. 

Iako ih fotografi prate u stopu, čini se da im to ni najmanje ne smeta, pogotovo Loren koja kao da je jedva čekala da je snimaju i fotografišu. Tako je nedavno, iako je napolju bio debeo minus izašla napolje samo u džemperu ispod kojeg nije nosila brushalter, a njene silikonske grudi bile su u prvom planu.  

Za razliku od nje Bezos je bio u punoj opremi, te ga je iza debele jakne i vunene kape bilo teško prepoznati. No, uprkos niskim temperaturama, Sančezova nije skidala osmeh jer je sa svojim dragim.

Inače, njih dvoje se u poslednje vreme gotovo ne razdvajaju, a šuška se da ju je Bezos nedavno i zaprosio. 

Njih dvoje su u u vezi od 2019. godine, a poznato je da se najbogatiji čovek zaljubio u Loren još dok je još bio u braku sa Mekenzi Skot sa kojom je dobio i četvoro dece. I sama Loren je u to vreme bila zauzeta i to u braku sa izvršnim direktorom holivudske agencije 'WME', Patrikom Vajtselom.

Džef Bezos bio je u braku sa Mekenzi Skot.
Profimedia 

Neko vreme je bila ljubavnica Bezosu sve dok Mekenzi nije otkrila, a preljuba ga je koštala 38 milijardi dolara, koliko je morao da plati ženi nakon razvoda.

loren sančez bila je ljubavnica bezosu
Nils Jorgensen/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Ipak, iako je to bila najskuplja parnica u istoriji, čini se da se Bezos nije potresao previše jer je uz njega bila Loren u koju je ludački zaljubljen. Toliko da je rešio da promeni i svoj lik kako bi za nju izgledao što bolje.

Džef Bezos se nabildovao zbog devojke.
Profimedia 

Uostalom, pogledajte i sami kako je nekad izgledao:

Džef Bezos promenio je svoj lik zbog Loren Sančez.
Timothy A. CLARY / AFP / Profimedia 

Tako je krenuo u teretanu i gotovo nabildovao telo, dok je Loren nastavila sa svojom opsesijom plastičnim operacijama zbog koje je porede sa voštanom figurom. 

Džef Bezos obožava plastične obline svoje devojke.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

No, i pored svega, čini se da je Bezosu takva najlepša, te da mu njeno isticanje silikonskih oblina ne smeta ni najmanje.

džef bezos dr nr odvaja od svoje devojke.
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!