Jedna od najomraženijih žena sveta, Larsa Pipen, inače bivša prijateljica Kardašijanki, proslavila je Dan zaljubljenih sa novim dečkom, inače sinom najboljeg prijatelja bivšeg muža, Markusom Džordanom.

Iako su isprva govorili da između njih ne postoji ništa sem prijateljstva, brzo se pokazalo da su ipak u emotivnoj vezi, a sada se čuvena preljubnica i oglasila na mrežama i svom dragom posvetila emotivnu poruku. 

"Moj Valentine, zauvek", napisala je uz zajedničku fotografiju. U međuvremenu je i Markus, koji je sin košarkaške legenda Majkla Džordana objavio fotografiju Pipenove koja drži dva buketa cveća i poručio joj da je voli.

Međutim, uprkos jakim emocijama, njihova veza je od samog početka na meti kritika, s obzirom na Larsin komplikovan odnos sa porodicom Džordan, zbog 16-godišnje razlike u godinama. 

larsa pipen i markus džordan našli su se na meti kritika zbog veze.
Instagram 

Naime, iako su nekad bili bliski prijatelji, Skoti Pipen posvađao se Markusovim ocem u vreme kada su obojica bili u Čikago Bulsima 90ih. Stvari su se očigledno pogoršale između njih dvojice nakon emitovanja ESPN-ovog dokumentarnog serijala "Poslednji ples" 2020. Međutim, to nije sprečilo Larsu da se upusti u intimnije druženje sa dečakom kojeg je nekad gledala kako raste i "menjala mu pelene" dok je bio mali. 

Larsa Pipen zbližila se sa sinom neprijatelja.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Družimo se poslednjih nekoliko godina, a ja sam trenutno na mestu gde sam konačno otvorena za sastanke", rekla je u decembru. "Svaki put kada se nađem sa nekim, ljudi pokušavaju da to pokažu da je više nego što zapravo jeste, a obično nije ništa", i dodala, "dakle, trenutno se samo zabavljam i fokusiram se na svoje poslove, svoju porodicu i zabavu." 

Larsa Pipen priznala je pre mesec dana da je sa Markusom.
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, samo mesec dana kasnije potvrdila je nagađanja, i nakon meseci i meseci spekulacija, priznala da je u vezi.

Međutim, ovo nije ni prvi, ni poslednji put da Larsa svojim ponašanjem puni medijske stupce. Tako je svojevremeno doživela pravi linč kada se saznalo da je u vezi sa NBA košarkašem Malikom Bislijem u vreme kada je njegova mlada supruga Montana ostala u drugom stanju. Šuškalo se i da je upravo ona ubacila bubicu Maliku da beba nije njegova zbog čega je Montana bila izbačena na ulicu.

Larsa Pipen je poznata preljubnica.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, ispostavilo se da dete jeste njegovo, ali Larsu to nije zanimalo. Ona je i dalje radila po svom. Tako je svojevremeno bila u centru skandala i zbog nekadašnjih najboljih prijateljica Kardašijanki.

Larsa Pipen bila je najbolja prijateljica Kardašijankama.
printscreen/instagram 

Nije tajna da je Larsa bila jedno vreme nerazdvojna sa njima, te da se čak i operisala kako bi im bila nalik. Međutim, sve se promenilo kada je u Kimin život ušao Kanje. U jednom trenutku ona je, logično, odabrala Vesta koji joj je bio suprug i distancirala se od Larse, što je ovoj jako smetalo.

kardašijanke su prekinule druženje sa larsom.
printscreen/instagram 

"Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici i uverio ih u nešto za šta ni sama ne znam šta je. Optužuje me da sam svakakva, ali uverenja sam kako on nije verovao nikome ko je blizak sa Kim", izjavila je Larsa jednom prilikom te dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne sate.

Inače, Larsa je široj javnosti postala poznata kao supruga Skotija Pipena za kojeg se udala 1997. godine, a finalno razvela tek 2021. Rodila mu je četvoro dece, a iako sudski proces nije bio okončan, to je nije omelo da menja muškarce kao čarape.

Larsa Pipen bila je u braku sa Skotijem Pipenom.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!