Iako se mislilo da Larsa Pipen više ničim ne može da nas iznenadi, poznata američka starleta, preduzetnica i bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan je ponovo uspela da šokira sve. Naime, ona je nedavno ušla u vezu sa 17 godina mlađim, što nije ništa čudno, s obzirom da je i pre njega imala mlađe muškarce, da nije reč o sinu najboljeg prijatelja njenog bivšem muža Skotija Pipena

larsa pipen bila je u braku sa skotijem pipenom.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Za NBA legendu kojoj je rodila četvoro dece, udala se 1997. godine, a finalno razvela tek 2021. godine, nakon niza peripetija, a iako sudski proces nije bio zvanično okončan, to je nije sprečilo da menja muškarce. Nakon skandaloznog odnosa sa 22 godine mlađim košarkašem Malik Bislijem sa kojim je otpočela aferu u vreme kada je njegova mlada supruga Montana bila u drugom stanju, mislilo se da je naučila lekciju nakon javnog linča, ali sada je otišla korak dalje i zavela jedinog kojeg nije smela.

Larsa Pipen bila je ljubavnica mlađem košarkašu.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, odnedavno mrežama kruže njene fotografije sa Makusom Džordanom, sinom čuvene NBA legende Majkla Džordana, a iako su isprva govorili da su prijatelji, sada je jasno da između njih postoji nešto više. 

Larsa Pipen Markus Džordan razmenjivali su nežnosti na ležaljkama.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ironija u svemu - Majkl Džordan i Skoti Pipen godinama su zajedno igrali te činili legendarni i najtrofejniji tim Chicago Bullsa, iako nisu u najboljim odnosima otkako je izašao dokumentarac 'The Last Dance'.

Larsa i Markus su zagrljeni hodali plažom, a onda su se ljubili na ležaljkama. Inače, o njihovoj se romansi piše još od jula, ali tek je sada postalo jasno da je njihov odnos ozbiljan, te da se više ne skrivaju.

Podsetimo, Larsa je široj javnosti bila poznata kaojedna od najboljih prijateljica Kim Kardašijan, a američki mediji pisali su da se operisala kako bi što više nalikovala rijaliti zvezdi.

LArsa Pien bila je najbolja drugarica kim kardašijan.
printscreen/instagram 

Svih ovih godina zbog toga je često bila na meti kritika, a prijateljstvo je puklo kada je rijaliti zvezda odabrala Kanjea umesto nje. "Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici i uverio ih u nešto za šta ni sama ne znam šta je. Optužuje me da sam svakakva, ali uverenja sam kako on nije verovao nikome ko je blizak sa Kim", izjavila je Larsa jednom prilikom te dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne sate.

"Znao je da me zove u četiri, šest ujutro. Ja sam bila ta osoba koja ga je uvek slušala kada je imao svoje žute minute. Bila sam prva osoba koju će nazvati kada je imao nekih problema i pogledajte kako se to završilo", otkrila je tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!