Kada neko spomene sahranu, sigurni smo da vam prva asocijacija nije kratko, dekoltirano, pa čak ni preterano jarke boje. Međutim, kako stvari stoje, ista pravila ne važe za Holivud, pogotovo kada je reč o oproštaju od slavnog milijardera i marketing maga JR Ridingera čija je sahrana više bila nalik na žurku.

Zanimljivo je da je milijarder preminuo još 30. avgusta na svojoj jahti koja je bila usidrena u Hrvatskoj, ali je njemu tek sada upriličena sahrana na kojoj su, očekivano, bile i brojne zvezde.

Kodeks oblačenja je da nema kodeksa, te iako je većina došla pristojno obučena, bilo je i onih koji su došli u trenerkama, doduše markiranim, dok su drugi prošetali u zavodljivim haljinama koje su više za klubove nego za sahrane. 

Kim Kardašijan pojavila se u poluprovidnoj Balensijaga crnoj haljini uz koju je nosila futurističke naočare za sunce. U pratnji šofera i telohranitelja, Kim je prošetala važno ruci klateći svetlucavu Balensijaga torbicu.

Kim kardašijan pojavila se na sahrani u Balensijaga izdanju.
Profimedia 

Iza njih koračala je Ališa Kiz sa suprugom. Pevačica je nosila svetlucavo roze jaknicu i štikle u istoj nijansi, dok je ispod roze ansambla obukla crninu. Par se smeškao čitavo vreme, ponosno pozirajući fotografima.

Takođe, na sahrani su se pojavili i Ben Aflek i Dženifer Lopez, a latino diva sve vreme je nameštala haljinu iz koje joj grudi umalo nisu ispale.

Najviše pažnje privukla je takozvana "najpoznatija ljubavnica" Holivuda, Larsa Pipen koja je došla u prekratkoj haljinici koja je jedva prekrivala njenu zadnjicu. U jednom trenutku okupljeni su mogli i da vide delove pozamašne pozadine kada je bežala od paparaca, baš u vreme kada je na događaj došla Kim Kardašijan sa kojom nije u dobrim odnosima od kako se otkrilo da je navodno Kanje muvao Pipenovu.

Larsa Pipen pojavila se u prekratkoj haljini.
Profimedia 

Inače, u jednom trenutku, poznate pevačice su se latile mikrofona te se sve pretvorilo u jednu veliku žurku, što je okej, ukoliko je takva bila želja porodice.

Ipak, ljudi su saglasni da su se pojedinci malo previše "zaneli", te da bi njihovo ponašanje na sceni ipak trebalo da ukaže nešto više poštovanja, a to se prvenstveno odnosilo na Džej Lo, dok je Ališa ipak, prema mišljenju okupljenih "na nivou".

Podsetimo, Ridinger je preminuo od plućne embolije na svojoj jahti koja je bila usidrena u blizini hrvatske obale. Milijarder je bio omiljen u Holivudu jer je sponzorisao mnoštvo muzičkih i sportskih događaja. Iza njega ostala je njegova supruga Loren koja je svoju tugu izrazila preko društvenih mreža:

"Uništena sam. Razbijena na komade. I nikad više neću biti ista," napisala je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!