Već neko vreme šuškalo se da je poznata preljubnica Larsa Pipen u vezi sa Markusom, sinom čuvenog košarkaša Majkla Džordana. Ništa to ne bi bilo toliko čudno da Markus nije od nje mlađi 17 godina, te da ga je svojevremeno i čuvala kada je to bilo potrebno, ali i da on nije sin nekadašnjeg najboljeg prijatelja njenog bivšeg muža Skotija Pipena.

Logično, od kako je stigla potvrda o njihovoj vezi, ionako zategnut odnos između Majkla i Skotija dodatno se pogoršao, a navodno obe strane na sve načine pokušavaju da raskinu taj odnos. Međutim, Larsa se ne da. Ne samo da koristi svaku priliku da se na javnim mestima pojavi sa novim dečkom, već i paradira u garderobi koja je na granici ukusa.

larsa pipen ne odvaja se od novog dečka.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Čak i nedavno, kada su ih paparaci uslikali na plaži, novopečeni par se ponašao kao da su sami u svoja 4 zida, te nisu birali ni vreme ni mesto da razmenjuju poljupce i vrele dodire, da bi potom pred svima šetali zagrljeni. 

Međutim, ovo nije ni prvi, ni poslednji put da Larsa svojim ponašanjem puni medijske stupce. Tako je svojevremeno doživela pravi linč kada se saznalo da je u vezi sa NBA košarkašem Malikom Bislijem u vreme kada je njegova mlada supruga Montana ostala u drugom stanju. Šuškalo se i da je upravo ona ubacila bubicu Maliku da beba nije njegova zbog čega je Montana bila izbačena na ulicu.

larsa pipen smuvala je mladog košarkaša koji je bio u braku.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, ispostavilo se da dete jeste njegovo, ali Larsu to nije zanimalo. Ona je i dalje radila po svom. Tako je svojevremeno bila u centru skandala i zbog nekadašnjih najboljih prijateljica Kardašijanki.

larsa pipen bila je bliska sa kardašijankama.
printscreen/instagram 

Nije tajna da je Larsa bila jedno vreme nerazdvojna sa njima, te da se čak i operisala kako bi im bila nalik. Međutim, sve se promenilo kada je u Kimin život ušao Kanje. U jednom trenutku ona je, logično, odabrala Vesta koji joj je bio suprug i distancirala se od Larse, što je ovoj jako smetalo. 

larsa se posvađala sa kim zbog kanjea.
printscreen/instagram 

"Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici i uverio ih u nešto za šta ni sama ne znam šta je. Optužuje me da sam svakakva, ali uverenja sam kako on nije verovao nikome ko je blizak sa Kim", izjavila je Larsa jednom prilikom te dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne sate.

"Znao je da me zove u četiri, šest ujutro. Ja sam bila ta osoba koja ga je uvek slušala kada je imao svoje žute minute. Bila sam prva osoba koju će nazvati kada je imao nekih problema i pogledajte kako se to završilo", otkrila je tada.

Inače, Larsa je široj javnosti postala poznata kao supruga Skotija Pipena za kojeg se udala 1997. godine, a finalno razvela tek 2021. Rodila mu je četvoro dece, a iako sudski proces nije bio okončan, to je nije omelo da menja muškarce kao čarape. 

Larsa je bila u braku sa Skotijem Pipenom.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Sada kada je uplovila u vezu sa Markusom, pokušala je da se opravda da "nisu ekskluzivni", odnosno "da se samo zabavljaju", što je sve dodatno ražestilo, a zbog svega su joj i prijatelji i porodica okrenuli leđa.

"Nekad ga čuvala i menjala mu pelene, a sad sa njim spava, bolesno", "Zavukla i mužu i njegovom prijatelju", "Larsa je nezasita", "Ova žena je bolesna", "Ne znam šta radi tim klincima", "Kako može da spava sa nekim ko je godište njenog sina"... samo je delić koji je ispratio čitavu priču na mrežama, a da li će se Larsa ikad opametiti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!