Tamara Kalinić već duže vreme uživa u vezi sa partnerom Filipom Testom. Nakon što je javno predstavila svog dečka preko skoro godinu dana, kako je pre otkrila nije objavljivala njihove zajedničke fotografije, jer on ima svoj, ona svoj posao, te da nije javna ličnost i da na taj način poštuje privatnost.

"Ko zna, možda ću jednog dana podeliti fotografiju sa njim, ali ne vidim zašto bih morala to da radim sad. Srećna sam ovako kako je!" rekla je ona tada, međutim, ipak je donela odluku da povremeno objavi kadrove iz privatog života na kojima je i njne dečko Filip.

On je njena velika podrška, a Tamara ne krije koliko joj znači. Tamara se zbog svog partnera preselila u Francusku, zatim vratila nazad u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji u stanu koji su nedavno uredili.

tamara kalinić s dečkom filipom
Instagram 

Čime se bavi Tamarin dečko?

Inače, i sam Filipo je u svetu mode. Italijan je i sam izuzetno uspešan, a kako prenose strani mediji, on radi kao menadžer za brend "Balmain" i zarađuje na stotine hiljada evra godišnje. Ipak, online se ne može naći previše informacija o njegovom životu.

Kada pogledate fotografije na njegovom profilu, uglavnom su u crno-belom fazonu, sa obaveznim hashtagom #offwhite.Iako je izuzetno uspešan u svom poslu, ne voli da se eksponira javno.

Tamara i Filipo u vezi su od 2020. godine, zajedno rade, putuju i jednom drugom predstavljaju veliku podršku.

 Zajedno su radili kampanju za poznati brend, a tim povodom o svojoj ljubavi su pričali i za Vogue.

"Došao je pravi momenat da sa vama predstavim nas! Vreme je relativan pojam, ali najviše volim naše vreme. 50 godina od audemars piguet Royal oak je prošlo, ali kultni sat izgleda impresivnije nego ikada. Pa da proslavimo! Izbor mog sata se menjao kroz različite trenutke naše veze, ali danas ja ga predstavljam vama sa Vogue magazinom", napisala je Tamara u aprilu 2022. godine kada je prvi put objavila video gde je predstavila svog partnera.

Instagram Naša najuspešnija blogerka sa dečkom na Azurnoj obali

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!