Kada govorimo o najlepšim ženama sportista, prvo što većini pada na pamet su žene fudbalera, međutim, istina je da ni teniseri ne zaostaju mnogo kada je reč o lepoticama. Inače, interesantno je da su na listi najatraktivnijih i 2 Srpkinje koje su zauzele pozicije u samom vrhu. Mi vam otkrivamo ko su to lepše polovine nekih od najpoznatijih tenisera sveta, a neke od njih imaju i krajnje neobična zanimanja.

Miloš Raonić i Kamil Ringoa

Supruga kanadskog tenisera pleni lepotom i redovno je na listi najpoželjnijih žena, a na društvenim mrežama često deli zavodljive fotografije.

Bernard Tomić i Vanesa Sijera

Naredna na listi je Vanesa Sijera, bez dileme najkontroverznija ličnost među devojkama tenisera.

"The Sun" je opisuje kao bombu pošto je Vanesa Sijera (26) zapravo porno glumica, odnosno prodaje svoje golišave fotografije i snimke na "Only Fans" platformi.

Ona je bila izabranica takođe kontroverznog tenisera Bernarda Tomića, poznatog po izjavi da uopšte ne voli tenis, i delovalo je da su skadan par.

Ipak, Bernard je nedavno otkrio na mrežama identitet devojke sa kojom je godinu dana, te se utvrdilo da je reč o izvenom Instagram modelu Keli Hani.

Dominik Tim i Lili Pol-Ronkalji

Atraktivna je i devojka Dominika Tima, Lili Pol-Ronkalji, koja je inače cirkuska plesačica, a sve je naučila od oca koji je direktor poznatog nemačkog cirkusa.

 Tim je od Lili stariji pet godina, a u toku 2020. godine postala poznata u Nemačkoj jer je pobedila u talent šouu "Dancing Star".

Kameron Nori i Luiz Džejkobi

Par se upoznao u baru 2019. a ostalo je istorija. Luiz se trudi da se drži van medija i javnosti, ali u poslednje vreme često deli fotografije sa dečkom.

Endi i Kim Marej

Endi Mari i Kim Sirs upoznali su se još 2005 godine, a venčali su se deset godina kasnije. Zajedno imaju četvoro dece.

Upoznali su se kao tinejdžeri i kada je Endi prvi put ikada pobedio na turniru u Kaliforniji, protrčao je kroz gužvu da bi poljubio Kim. Ona je i dalje išla u srednju školu tada: „Išla sam s njim tada misleći da će sve biti okej jer on svakako neće pobediti, tako da ću se vratiti na vreme za školu u ponedeljak. Ali ipak je pobedio!"

Nik Kirjos i Kostin Haci

Lepotica koja je inače i Instagram influenserka ne odvaja se od svog dečka. Pored toga što je Kostin bila na njegovim mečevima u singlu i dublu, "ne pušta ga iz ruku" čak i na treninzima, a ako je suditi po Kirjosovom profilu - nije da se buni, te redovno i veoma rado kači fotografije sa njom.

Tomaš Berdih i Ester Satorova

Mankenka je jedna od najlepših na listi, a dovoljno je da pogledate na njen Instagram da vam bude jasno zašto je to tako.

Janko i Biljana Tipsarević

Svetski mediji, ali i domaći su saglasni - Biljana je bila i ostala jedna od najlepših žena tenisera.

Novak i Jelena Đoković

Novak Đoković ne krije ljubav prema Jeleni.
Elena Di Vincenzo / Zuma Press / Profimedia 

Jedan od naših najskladnijih parova zajedno je bezmalo od srednje škole. Novak nikad nije krio koliko mu je bitna Jelenina podrška, a par je u braku dobio i dvoje dece.

Inače, naša Jelena se nalazi u samom vrhu najlepših i najstičizovanijih žena tenisera.

Nura el Švek i Žo Vilfird Conga 

Zanosna Nura važi za jednu od najlepših žena tenisera. Veza Nure i Conge već ima ozbiljan staž, traje od 2014. godine.

Stefanos Cicipas i Teodora Petalas 

Srebro Australian Opena u skladnoj je vezi sa Teodorom već tri godine iako im je nekad teško s obzirom da ona živi u Londonu, te održavaju odnos na daljinu. Ipak, kako slavni teniser kaže, čuju se svaki dan, a dopala mu se prvi put kada ju je video. 

Teodora inače radi za agenciju za brendiranje i marketing u Londonu, a pre toga boravila je u Njujorku gde je studirala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!