Novak Đoković odneo je istorijsku pobedu u finalu Australian Opena u napetom meču protiv tenisera, inače Grka Stafanosa Cicipasa. Naravno, sa tribina su ih sve vreme bodrili njihovi najmiliji, ali smo sigurni da im je najviše značila podrška "lepših" polovina. 

I dok se za našeg Novaka zna da njegovo srce odavno pripada Jeleni, Stefanos je svoj ljubavni život obavio velom misterije, ponajviše zbog devojke Teodore koja ne voli da je deo medijskih natpisa.

Teniser i lepa Teodora Petalas u vezi su nešto više od tri godine, ali iako ona izbegava mreže, Stefanos s vremena na vreme objavljuje njihove zajedničke fotografije. 

Ova Grkinja trenutno živi u Londonu gde radi za agenciju za brendiranje i marketing, a pre toga boravila je u Njujorku gde je studirala. Diplomirala je u oblasti upravljanja projektima i tehnologije. Međutim, Teodora je u jednom trenutku bila i deo modne industrije, kada je davne 2015. bila pripravnica u čuvenoj modnoj kući Mary Katrantzou sa sedištem u Londonu.

Teniser ju je i upoznao upravo u Njujorku, zahvaljujući zajedničkim prijateljima i porodici, a lepotica mu se dopala na prvi pogled. Ipak, kako je kasnije priznao, nije imao hrabrosti da je pita da izađu na dejt.

"Mnogo mi se dopala, ali sam tada bio stidljiv i nisam izražavao svoja osećanja", rekao je 2021. godine.

"Ali pre dve godine, u Njujorku, pozvao sam je na dejt. Išli smo u Bruklin da fotografišemo i mislim da joj se to dopalo. Napravio sam neke fotografije, koje su mi do danas omiljene," dodao je on.

Imaju samo jedan problem u vezi

Njihova ljubav je jaka, u to nema sumnje, ali jedna stvar posebno testira njihove emocije. Naime, Teodora živi u Londonu, a Cicipas veoma često putuje po belom svetu kako zbog turnira, tako i zbog priprema, zbog čega često održavaju vezu na daljinu. Ali uprkos izazovima, oni samo jači.

"Malo nam je teško, jer ona živi u Londonu. Ali, srećom, to nas nije dovelo do ekstrema. Ona dolazi na neke turnire da me podrži i da provedemo neko vreme zajedno. Ona je moj najbolji prijatelj… Razgovaramo svaki dan, već dve-tri godine", rekao je Cicipas ranije za medije.

Takođe je tada dodao da i Petalas igra tenis - ali rekreativno.

"Kada igram sa njom, to mi je najdraži trenutak na terenu", rekao je. "Izvlači mi ogroman osmeh na lice".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!