Teniser Nik Kirjos nekada nije bio na listi omiljenih u Srbiji.

Razlog su bile česte kritike prvog reketa sveta, međutim, sve se nedavno izmenilo kada je upravo Kirjos bio jedan od "najglasnijih" kada je podška Đokoviću u pitanju.

- Stvarno verujem da je potrebno da se vakcinišemo. Uradio sam to, zbog zdravlja sebe i moje majke, ali... Način na koji mi trenutno vladamo Novakovom situacijom je loš, jako loš. Pogledajte sve "mimove", naslove oko toga... On je jedan od naših najvećih šampiona, ali na kraju krajeva - čovek je. Postupajte bolje - jasna je poruka australijskog tenisera.

Međutim, to nije sve, te je nakon prvog kola Australian opena ponovo prokomentarisao celokupnu situaciju sa našim teniserom.

- Očigledno je da smo Novak i ja imali neke, pretpostavljam, razlike u prošlosti. Ali, mislim, da li je u pitanju Novak ili neko drugi, uradio bih isto. Nisam to uradio jer je on Srbin. Da se radilo o nekom drugom igraču u tom scenariju, zauzeo bih se za ono što mislim da je ispravno. Mislim da je to slučaj kod Novaka i, znate, bila je to prava priča - rekao je Kirjos i dodao kroz osmeh:

- Ali da, sada smo u nekoj vrsti romanse. Nije da se žalim. Mislim da ću da ga zamolim da igramo i dubl!

Nik Kirjos javno je držao Novaka Đokovića.
pritnscreen/instagram 

Kirjos je, očekivano, nakon ovakvih reči stekao simpatije publike u Srbiji, međutim, poslednjih dana o teniseru se priča i zbog nove devojke Kostin Haci.

Lepotica koja je inače i Instagram influenserka ne odvaja se od svog dečka. Pored toga što je Kostin bila na njegovim mečevima u singlu i dublu, "ne pušta ga iz ruku" čak i na treninzima, a ako je suditi po Kirjosovom profilu - nije da se buni, te redovno i veoma rado kači fotografije sa njom.

Upravo njihova zajednička fotografija sa terena pred početak Australijan opena obišla je svet, a sam Kirjos koji je bio poznat kao veliki zavodnik sada je poručio da je ona ta koja mu daje energiju.

Nik Kirjos prvi put se sa novom devojkom pojavio na košarkaškoj utakmici prošle godine.
pritnscreen/instagram 

Inače, Nik i Kostin su početkom decembra viđeni zajedno na jednoj košarkaškoj utakmici u domovini, ali tada se nije znalo da mu je devojka. Sve do kraja decembra kada je teniser objavio zajedničko fotografiju i zaustavio spekulacije.

Nik Kirjos objavio je fotografiju sa novom devojkom i time zaustavio nagađanja.
pritnscreen/instagram 

Lepa Kostin takođe je objavila zajedničku fotku uz reči "Nije loš način da započneš 2022. godinu", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Nova devojka Nika Kirjosa - Kostin Haci ostavlja bez daha svojom lepotom.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!