Svet je i dalje u šojku zbog svega što se dešavalo sa prvim reketom sveta, Novakom Đokovićem.

Podsetimo, on je izgubio je slučaj pred Federalnim sudom i biće deportovan iz Australije, a nažalost pominje se i mogućnost da tri godine neće moći da uđe u zemlju.

Međutim, iako su mnogi mišljenja da je Novakov slučaj usamljen, još jedna zvezda prošla je kao "bosa po trnju" i to prošle godine.

Naime, Džejmi Dornan kog publika pamti kao Kristijana Greja iz "50 nijansi sive" izjavio je da mu je 2021. godina najgora u životu, a razlog je jer mu je otac preminuo od kovida.

Džejmi Dornan istakao je da mu je 2021. godina najgora u životu.
Shutterstock 

On je, kako je rekao, bio zarobljen u Australiji - 10.000 km daleko od doma, kada su mu javljene tragične vesti. Džejmi je tada bio u karantinu u hotelu pre nego što je krenulo snimanje filma "The Tourist".

Ironja je što su mu ostala 4 dana karantina i nije moga zbog zakonskih regulativa da ode kući i bude sa proodicom u najtežim trenucima.

Džejmi Dornan morao je da ostane u Australiji još 4 dana do isteka karantina pa tek onda da se vrati kući ocu na sahranu.
pritnscreen/instagram 

"Bilo je to brutalno vreme iz mnogo razloga i za mnogo ljudi. Svi samo pokušavamo da se nosimo sa tim i da izađemo s druge strane i nadamo se da ćemo biti netaknuti svim što se događa. Proživeo sam mnogo bola i gubitaka rano u životu i sada", ispričao je Dornan za The Sun.

Džejmi Dornan teško je podneo smrt oca.
pritnscreen/instagram 

Inače, glumčev otac Džim bio je ugledni lekar koji se zarazio virusom korona nakon što je otišao u bolnicu na rutinsku operaciju kolena. Zbog snimanja i zatvaranja, Dornan nije video tatu 18 meseci i zato su ga tužne vesti posebno potresle.

Džejmi je svojevremeno otkrio i koliko ga je uništila smrt majke Lorne koja je preminula od raka gušterače kada je imao samo 16 godina.

"Potpuno vam se okrene život naglavačke i nosite ogroman teret. Verovatno se i danas osećam kao dete. Mislim da tada nisam znao posledice, ali znam da sam sada drugi čovek jer sam tako mlad izgubio majku. Mislim na nju svaki dan. Bili smo bliski koliko god majka i sin mogu biti", rekao je glumac tom prilikom.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!