Za sve ove godine, o privatnom životu Ane Ivanović nije se moglo saznati mnogo toga. Nekadašnja teniserka veoma je izričita kada je u pitanju njena intima, pogotovo kada se radi o ljubavnom životu, međutim, za neke bivše se ipak saznalo, mahom jer su bili iz iste branše.

Poslednjih desetak dana, strani mediji bruje o "penzionisanju" Tomija Robreda, nakon 24 godine karijere s obzirom da ove godine puni 40 godina. Međutim, teniser je javnosti bio zanimljiv i jer je navodno upravo on prvi dečko Ane Ivanović.

Ana Ivanović navodno je bila u vezi sa Tomijem Robredom.
Shutterstock 

Njihova ljubavna priča otpočela je davne 2007. godine. Njih je navodno upoznao upravo Novak Đoković sa kojim je tada bila izuzetno bliska. Robredo joj se udvarao, ali ga Ana isprva nije shvatala ozbiljno, najpre jer se uvek šalio, drugo, jer je važio za ozbiljnog zavodnika koji je menjao devojke "kao čarape". Međutim, kada se uverila da su njegove emocije prave, uplovili su odnos.

Tomi Robredo odlučio je da se penzioniše nakon 24 godine karijere.
LLUIS GENE / AFP / Profimedia 

Robredo ju je pratio na mečevima kadgod je bio u mogućnosti, a strani mediji su pisali i da je bio u sjajnim odnosima sa Aninom majkom.

Zajedno su i trenirali, međutim, veza ipak nije dugo trajala. Priča se da je čuvenog srcelomca ostavila upravo zbog takođe tenisera - Fernanda Verdaska. Inače, Anu su potom povezivali i sa Adamom Skotom, Markom Stilitanom, Ivanom Paunićem, da bi na kraju završila u vezi, a potom i u braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Ana je danas u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom.
CW / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Tomi Robredo koji je nekad bio peti teniser sveta danas je u braku sa Patrisijom Bergom, sa kojom je prošle godine dobio ćerku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!