Holivudska glumica Nikol Kidman snimljena je na setu serije "Lioness" na Mallorci, na kojem je pažnju najviše plenila izgledom zaleđenog lica, zbog kojeg je nije bilo lako prepoznati na prvi pogled.

55-godišnja Nikol na sebi je nosila crno odelo i košulju, i to kao lik CIA, a pored nje u seriji će se pojaviti Morgan Friman i Zoe Saldana.

Glumica je već neko vreme na meti kritika javnosti zbog zamrznutog lica bez ijedne bore, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate. Prošle je godine šokirala obožavatelje izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike ponajviše išle na račun njenog neprimereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tela.

nikol kidman snimljena na setu
AlfonsoVega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hjua Granta, svi su počeli da komentarišu kako je Kidman preterala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, ali glumica o svemu ćuti.

"Izgleda sveže, ali to je posledica inekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled", rekao je jedan lekar tada za američke medije.

nikol kidman preterala je sa botoksom
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Botoks i fileri učinili su da Nikol Kidman dobije efekat "zaleđenog lica" koji čini da lice ne sadrži nijednu jedinu boru, što je dovelo do toga da izgleda potpuno neprirodno.

Kako je Nikol izgledala nekada i koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Nikol Kidman nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!