Osvetnička pesma Majli Sajrusi dalje je glavna tema medija. Uostalom, na to se i moglo računati kada je numeru u kojoj se, gotovo transparentno obratila bivšem, objavila upravo na njegov rođendan. Međutim, i pored jasne poruke da, "može sama sebi da kupi cveće, da se drži za ruku, i da voli sebe bolje nego on", mnogima nisu promakle još neke tajne poruke. 

Tako je Majli kao glavnu lokaciju za spot izabrala upravo kuću u kojoj ju je suprug varao sa njih 14, kao i da u jednom delu nosi odelo koje je glumac imao na sebi kada ju je na crvenom tepihu zamolio da se ponaša pristojno pred svima itd.

Majli Sajrus posvetila je pesmu bivšem.
Instagram 

Doduše, za ovako nešto još uvek ne bismo rekli da može da se smatra pouzdanim informacijama, ali ima nekih detalja koji očigledno ukazuju na to da je Majli napisala i otpevala "Flowers" imajući na umu bivšeg supruga.

Podsetimo, par se venačao 2018. a osam meseci kasnije su se razveli. Tada se pisalo da je Majli ta koja je bila neverna, te da je Lijama varala i sa ženama i sa muškarcima. Međutim, kako stvari stoje, izgleda da je glumac bio taj koji je bio "bad guy", što je u neku ruku potvrđeno i stihovima, kada Majli kaže da nije želela da ga ostavi, ali da nije htela da ga laže ili da se svađaju, kao i da je plakala. 

Smatralo se da je Majli ta koja je pravila probleme lijamu.
Instagram 

Ovo je samo došlo kao potvrda navoda iz prošlosti da je Majli i ranije pokušavala da popravi njihov odnos i spasi 10-godišnju vezu, kao i da je bila šokirana time što je 2019. podneo zahtev za razvod.

Više puta u javnosti Lijam je odavao utisak da mu je neprijatno zbog ponašanja tadašnje supruge, te ju je u par navrata i ponizio na crvenom tepihu. Setimo se samo situacije kada je bivša Dizni zvezda iz šale tverkovala ispred Lijama, na šta se on udaljio uz reči: "Ne radi to, ne radi to"...

Tenzija između para nije se mogla sakriti čak ni u javnosti, a brak se raspao 6 meseci nakon tog događaja. No, sada kada celi svet bruji o pesmi koja je na vrhu trendinga, čini se da je Majli konačno dobila svojih "5 minuta", te da se osvetila za sve što je trpela u braku.

Lijam se nije oglašavao povodom svega, a ponovo su zaživela govorkanja da nije preboleo svoju bivšu suprugu, jer je njegova nova devojka bukvalno kopija Majli Sajrus.

Lijam Hemsfort je u vezi sa devojkom koja je kopija Majli.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Interesantno je i da su se na mrežama pojavile i još neke teorije na konto priča o ljubavnicama, te se tako spekuliše da je jedna od njih i slavna glumica, inače miljenica miliona Dženifer Lorens. 

Povod je zlatna haljina u kojoj Majli pleše u jednom trenutku, a koja kao da je inspirisana izdanjem Lorens sa crvenog tepiha. Pevačica je u jednom trenutku je čak i podigla kosu, a frizura je neodoljivo podsećala na Dženiferinu. No, otkud Lorens u celoj priči?

Majli Sajrus plesala je u zlatnoj haljini koja neodoljivo podseća na onu koju je nosila Lorens.
Youtube 

Mnogi ne znaju da su Lijam Hemsvort i Dženifer Lorens i više od kolega - oni su najbolji prijatelji koji često hvale, ali su u prošlosti imali i romantične trenutke.

Zajedno su igrali u "Igre gladi", a glasine o vezi potekle su kada je glumica poljubila Majlinog partnera i van kamera, što je i ona sama priznala u emisiji Endija Koena. 

"Nedavno se priča da ste ti i Lijam Hemsvort bili bliski. Da li ste se vas dvoje ikada poljubili kada kamere nisu snimale?", pitao je voditelj. "Lijam i ja smo odrasli zajedno. On je stvarno zgodan. Šta biste vi uradili?", odgovorila je u jednom dahu i dodala, "da, jesmo". Iako je priznala da se poljubila sa Lijamom, niko od njih nikada nije potvrdio da li se zabavljaju ili su u vezi. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!