Majli Sajrus vratila se na scenu u velikom stilu. Njena nova pesma "Flowers" je za nepuna dva dana postala himna svih slomljenih srca, a slavna pevačica upravo se ovde osvrnula na propali brak sa bivšim koji ju je ponizio, a potom zadala završni udarac sa refrenom: "Mogu sebi da kupim cveće, mogu da pričam sa sobom satima, mogu da idem da igram sama, mogu da se držim za ruku"... 

Malo je reći da su njeni obožavaoci van sebe, a lepa pevačica konačno je ona stara, nakon što je mesecima bila u veoma lošoj fazi. Majli je "procvetala" i pokrenula revoluciju na internetu, ali reči pesme nisu jedino što je fanove ostavilo bez teksta, već i sam spot, a pogotovo zlatna haljina koja je savšeno grlila obline pevačice, a koja košta neverovatnih 50.000 dolara, i to ne bez razloga.

Majli Sajrus se pojavila u haljini Iv Sen Lorana.
Youtube 

Toaleta koju je Majli ponela zapravo krije neverovatnu modnu priču, te je jasno da su njeni stilisti brižljivo birali svaki detalj.

Drapirana haljina koja je pevačici dala formu amfore zapravo je deo modne zaostavštine čuvenog kreatora Iv Sen Lorana. Toaleta je deo njegove Rive Gauche kolekcije za jesen zimu 1991, a upravo je u istoimenom butiku nastala kolekcija inspirisana Orijentom i egzotičnom elegancijom. Tako dolazimo i do vrhunca kolekcije - toaleti sa provokativnim izrezima i stilizovanom kapuljačom.

Prvi put ju je ponela manekenka Karen Mulder, a ova toaleta izdvaja se po tome što fluidno obavija obline, laska silueti, gotovo poput udobnog čaršava, a da istovremeno deluje poput nakita za telo.

Zato i ne čudi što je zlatna haljina deo svake retrospektivne izložbe, ali i inspiracija svakome ko se nakon njega našao u ulozi kreativnog direktora njegove modne kuće. 

Inače, zanimljivo je da je upravo jedan od retkih primeraka ovog modela prodat za neverovatnih 50.000 dolara. Iako se pretpostavlja da to nije ta haljina koju je nosila Majli, jer teško da bi iko dozvolio da tako skupoceni primerak vuku po asfaltu kao što to radi pevačica u spotu, ko zna, s obzirom na njenu buntovnu prirodu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!