Slavni zavodnik Lijam Hemsvort kako stvari stoje, obnovio je vezu sa lepom manekenkom Gabrijelom Bruks sa kojom je više od tri godine. Naime, pre nekoliko meseci strani mediji su pisali da čuveni lepotan nema nameru da se skrasi u skorije vreme, kao i da mu je glavni fokus samo posao, što je Bruksovoj teško palo, pogotovo što su tokom pandemije bili nerazdvojni, a to im je, kako je mislila, učvrstilo vezu. Raskid ju je dočekao nespremnu, međutim, čini se da su ipak emocije jače od svega, te se nakon dužeg vremena Lijam upravo sa njom pojavio na crvenom tepihu na premijeri filma "Poker Face" u Sidneju.

Par je blistao i osmehivao se pred okupljenim novinarima i fotografima, te se čini da je između njih sve u najboljem redu. Međutim, malo nakon što su se na mrežama pojavile njegove fotografije sa manekenkom, jedna druga, iz davne prošlosti, ukrala je svu pažnju.

Naime, nije tajna da je Hemsvort oduvek važio za najboljeg frajera. Smiren, odmeren, elegantnan... bio je predmet želja mnogih, te je svojevremeno bilo pravo iznenađenje kada se smuvao, a potom i oženio Majli Sajrus. Pričalo se da ga je pevačica "blamirala", te da ga je sramota njenog ponšanja ali i izgleda.

Lijam Hemsvort navodno se stideo Majli.
Instagram 

Majli je često u javnosti imala "ispade" koji su Lijamu jako smetali(setimo se njenog tverkovanja na crvenom tepihu, kada se sklonio do nje", da bi na kraju ipak raskinuli.

Lijam Hemsvort često je zamerao Majli ponašanje.
Instagram 

Lijamu je raskid teško pao, a malo nakon svega je upoznao i Gabrijelu za koju kažu da je kopija upravo njegove bivše supruge. Kada se pročulo da je i sa njom raskinuo, te da je Bruks jako povređena, fanovi su osuli drvlje i kamenje na glumca jer su smatrali da se "iživljava nad devojkama". 

Lijam Hemsvort smuvao je "kopiju" Majli Sajrus.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Našao kulturniju kopiju Majli Sajrus i onda se iživljavao", "Žao mi je ove devojke, čini mi se da je kolateralna šteta", "Lijam mora da odraste", "Umislio da je velik ifrajer i da će večito nalaziti neke jadnice kojima će moći da radi šta hoće"... delić je komentara.

Zato i ne čudi što je mnoge obradovalo to kada se na mrežama pojavila Hemsvortova fotografija iz tinejdžerskih dana, na kojima je današnjeg zavodnika teško prepoznati. 

Mnogi su se šalili da bi glumac ove fotke najradije spalio da može, a definitivno ga je sa plavom, tršavom kosom ne liči na frajera kakav je danas.

Naravno, ni ovog puta komentari nisu izostali.

"Žene, gledajte sa kim zapravo delite gene", "Ne liči ni na šta", "Ni f od frajera", "Au, šta ja ovo vidim", "Dokaz da pare menjaju sve", "Danas frajer, a nekad šmokljan kojeg nijedna ne bi pogledala", "Nekad se stideo Majli, a na šta ti ličiš nesrećniče", "Majli je barem prirodno lepa, čak i kada izgleda najgore, a ti... šta bi bilo da nisi izmenio lik, ne bi imao karijeru"... pisali su ljudi na mrežama.

Ruku na srce, promena je danas zaista velika, a veliki je broj onih koji smatraju da je "Majli konačno doživela da karma odradi svoje", a slavni glumac još uvek se nije oglašavao povodom svega.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!