Lijam Hemsvort raskinuo je trogodišnju vezu sa lepom manekenkom Gabrijelom Bruks nakon tri godine veze. Iako su mnogi mislili da će zgodnu brinetu odvesti pred oltar, ljubav se ipak završila, a sada su isplivali i neočekivani razlozi koji stoje iza te odluke.

Naime, nije tajna da je Kris izašao veoma povređen nakon braka sa Majli Sajrus. Pričalo se da ga je varala i sa ženama i sa muškarcima, kao i da ga je bilo sramota njenog ponašanja, što nije krio čak ni na crvenom tepihu.

Lijam Hemsvort i Majli Sajrus nisu uspeli da održe brak.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Setimo se situacije sa "Vanity Fair" događaja kada je Majli krenula da tverkuje iako ju je Lijam molio da to ne radi. Nakon toga ga je pevačica nepristojno gurala kako bi se fotografisala sama, a ti trenuci samo su bili početak kraja njihovog braka. 

Lijam Hemsvort se stideo Majli.
Instagram 

Zato vesti o njihovom razvodu nisu bile preterano iznenađenje. Nakon toga, Kris je uplovio u vezu sa Gabrijelom za koju se tvrdilo da je kopija Sajrusove, a sličnost između pevačice i manekenke zaista je iznenađujuća.

Za Gabrijelu Bruks tvrdili su da je kopija Majli Sajrus.
Instagram 

Lijam je sa njom živeo godinu dana u Australiji, s obzirom da zbog pandemije korona virusa nije mogao da dođe u Holivud. Odgovaralo mu je što je fina, što nije skandal-majstor, a njegova nova izabranica nije krila koliko je zaljubljena u glumca.

Instagram Lijam Hemsvort raskinuo je trogodišnju vezu sa manekenkom Gabrijelom Bruks.

Tako je pričala da je veza sa njim "nešto najdragocenije što ima". "Veza sa njim mi je poput svetinje", rekla je jednom prilikom. Par se trudio da svoju intimu sačuva samo za sebe, ali Gabrijela prilikom intervjua nije krila emocije i uvek je isticala koliko ga voli i koliko se raduje sledećem koraku u njihovom odnosu.

A onda, kao grom iz vedra neba, usledio je raskid. Lijamu je, prema pisanju stranih medija, bilo stalo samo do posla, naročito nakon pandemije, te nije želeo da se skrasi kraj nje. Jedan od izvora je rekao da je Gabrijelu raskid zatekao nespremnu, te da ništa nije nagoveštavalo da do toga može doći.

Lijam Hemsvort i Gabrijela Bruks su raskinuli.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogi smatraju da ju je ovakvim raskidom ponizio, te da je ona samo služila kako bi izbacio frustracije zbog Majli, kojoj nije smeo ni da "pisne". Takođe su istakli i da je kontradiktorno to što odjednom Lijam nije tip koji želi da se skrasi "a toliko je želeo decu sa Majli".

"Našao kulturniju kopiju Majli Sajrus i onda se iživljavao", "Žao mi je ove devojke, čini mi se da je kolateralna šteta", "Lijam mora da odraste"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati. Pravu istinu znaju samo glumac i manekenka, a još njihovih fotografija iz dana najveće sreće pogledajte u galeriji u nastavku:

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Instagram Lijam Hemsvort ostavio je devojku Gabrijelu Bruks nakon 3 godine veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!