Australijski glumac Lijam Hemsvort javnosti je najviše poznat po ljubavnim problemima sa bivšom suprugom Majli Sajrus, te je njegova karijera potpuno bila u senci ljubavnog brodoloma. Međutim, najveći uspeh ostavrio je u filmovima "Poslednja pesma" (2010), "Igre gladi" (2012) i "Dan nezavisnosti: Nova pretnja (2016)".

Zgodni Lijam rođen je 13. januara 1990. godine u Melburnu, a pre nekoliko dana proslavio je 33 rođendan. Njegova majka Leoni je nastavnica engleskog jezika, a otac Krejg savetnika za socijalne usluge. Ima i dva starija brata Luku i Krisa, koji tu, takođe, glumci. A jednom prilikom je istakao da među njima vlada prijateljska konkurencija.

- Mi smo braća i uvek smo konkurentni, ali to je dobra stvar, gura nas napred i srećni smo kad god neko od nas dobije ulogu, rekao je Lijam.

Burna ljubav s Majli Sajrus

Nije tajna da je Lijam izašao veoma povređen nakon braka sa Majli Sajrus, a o dešavanjima iz njihove veze i braka brujao je ceo svet!Par se zabavljao i raskidao još od 2010. godine. Venčali su se na tajnoj ceremoniji 23. decembra 2018. godine, u prisustvu najbliže rodbine. A pevačica je tokom jednom "napada iskrenosti" priznala da ne planira da rađa decu svom suprugu.

Pričalo se da ga je varala i sa ženama i sa muškarcima, kao i da ga je bilo sramota njenog ponašanja, što se moglo videti i nekoliko puta na crvenom tepihu.

lijam hemsvort bio je u braku sa majli sajrus
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo se samo neprijatne situacije sa "Vanity Fair" događaja kada je Majli krenula da tverkuje, iako ju je Lijam molio da to ne radi. Nakon toga ga je nepristojno gurala kako bi se fotografisala sama. Sve to je najavljivalo početak kraja njihove ljubavi.

Šuškalo se da poslednja tri meseca u braku nikako nisu mogli da nađu zajednički jezik, ali da su se trudili da izbegnu razvod, želeći da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu.

Prevara veka

Skandal neviđenih ramera je izbio kada su osvanule fotografije u medijima na kojima se Majli ljubi na jahti sa blogerom i manekenkom Kejtlin Karter (30) na jezeru Komo, koja se tada razvela od svog supruga Brodija Dženera, sina Brusa Dženera (porodica Kardašijan).

Razveli su se tokom leta 2019. godine, posle samo 7 meseci braka. Tada je Majli naglasila da se razdvojili kako kako bi se "fokusirali na sebe i svoju karijeru".

majli je lijama prevarila sa kejtlin
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pevačica, koja se i dalje predstavlja kao panseksualac, svojevremno je u jednom intervju navela kako je svoj brak smatrala "zbunjujućim, složenim i modernim", insistirajući na tome da je i dalje "veoma seksulano privlače žene", te da se "ne uklapa u stereotip supruge".

Potom je Lijam pronašao utehu u zgodnoj manekenki Gabrijeli Bruks, koja po mišljenju mnogih neodoljivo podseća na Majli. Glumac je sa njom živeo godinu dana u Australiji, s obzirom da zbog pandemije korona virusa nije mogao da dođe u Holivud. Odgovaralo mu je što je fina, što nije skandal-majstor, a njegova izabranica nije krila koliko je zaljubljena u glumca.

lijam hemsvort sa devojkom s kojom je bio posle majli
Instagram 

Iako su mnogi mislili da će zgodnu brinetu odvesti pred oltar, s obzirom da su bili više od tri godine u vezi, ljubav se ipak završila na leto 2022.

lijam i gabrijela rakinuli su leta 2022
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!