"Mogu sama sebi da kupim cveće... da pričam sama sa sobom satima, mogu sama sebe držati za ruku"... stihovi su Majli Sajrus koje poslednjih par dana peva gotovo svaka žena. Pesma koja je za manje od 24 sata postala hit svih kojima je nekada slomljeno srce, i dalje beleži rekorde, i viralna je na apsolutno svim platformama. Ali, o čemu se u pesmi zapravo radi? 

Mnogi su mišljenja da je ovo poruka njenom bivšem suprugu Lijamu, i istini za volju, jasno je već nakon nekoliko stihova zbog čega, no, hajde da najpre pogledamo prevod najpopularnije pesme "Flowers".

"Cveće"

"Bili smo dobri, bili smo zlatni
Poput sna koji nema cenu
Bili smo u redu, sve dok nismo prestali da budemo
Sagradili smo dom i gledali kako gori

Nisam želela da te ostavim
Nisam želela da te lažem
Počela sam da plačem, ali onda sam se setila da...

Mogu sama sebi da kupim cveće
Da napišem svoje ime u pesku
Da pričam sama sa sobom, satima
Reći stvari koje ti ne razumeš
Mogu sama sebe odvesti na ples
I mogu sama sebe držati za ruku
Da, ja mogu voleti sebe bolje nego što ti možeš

Lakiram nokte, boja trule višnje
Slažu se s ružama koje si ostavio
Nema griže savesti, nema kajanja
Opraštam ti svaku reč koju si izgovorio

Nisam želela da te ostavim
Nisam želela da te lažem
Počela sam da plačem, ali onda sam se setila da...

Mogu sama sebi da kupim cveće
Da napišem svoje ime u pesku
Da pričam sama sa sobom, satima
Reći stvari koje ti ne razumeš
Mogu sama sebe odvesti na ples
I mogu sama sebe držati za ruku
Da, ja mogu voleti sebe bolje nego što ti možeš"

Rekla je Majli u pesmi i OBJASNILA! 

majli sajrus obratila se bivšem u pesmi.
printscreen/youtube 

Naime, mnogi su mišljenja da je pesma "Cveće" posvećena Lijamu kao odgovor na drugu numeru koju joj je često pevao na početku njihovog odnosa. U pitanju je pesma Bruna Marsa "When I Was Your Man" ("Kada sam bio tvoj momak"). Tako reči kažu: "Trebalo je da ti kupim cveće, da te držim za ruku... trebalo je da ti dam sve svoje sate, i vodim na svaku žurku jer si želela da plešeš". Jasno je da je Majli u novom hitu aludirala na sve to i poručila: NE TREBA MI NIKO DA BIH BILA SREĆNA I VOLJENA!

Pevačica se u pesmi osvrnula i na njihov razvod uz reči da nije želela da ga ostavi, ali da nije htela ni da ga laže ili da se svađaju, kao i da je plakala. Ovo je samo došlo kao potvrda navoda iz prošlosti da je Majli i ranije pokušavala da popravi njihov odnos i spasi 10-godišnju vezu, kao i da je bila šokirana time što je 2019. podneo zahtev za razvod. 

Majli Sajrus obratila se bivšem za rođendan.
Shutterstock 

Više puta u javnosti Lijam je odavao utisak da mu je neprijatno zbog ponašanja tadašnje supruge, te ju je u par navrata i ponizio na crvenom tepihu. Setimo se samo situacije kada je bivša Dizni zvezda iz šale tverkovala ispred Lijama, na šta se on udaljio uz reči: "Ne radi to, ne radi to"... 

Tenzija između para nije se mogla sakriti čak ni u javnosti, a brak se raspao 6 meseci nakon tog događaja. Inače, Majli je "Flowers" objavila na Lijamov rođendan, a u pesmi je čak govorila i o kući u kojoj su živeli u Malibuu, a koja je izgorela u požaru.

Majli Sajrus dotakla se i kuće koja im je izgorela u požaru.
Instagram 

Danas je Lijam u vezi sa devojkom koja je kopija slavne pevačice, a povodom pesme bivše nije se oglašavao. Majli, nakon loše faze koja je trajala nekoliko godina konačno vidimo u novom svetlu, a kako je sama priznala, ostavila je alkohol i dopada joj se što je konačno trezna, smirenija i srećnija. 

lijam je danas u vezi sa devojkom koja je ista majli.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

A što se Lijama tiče, njen odgovor na sve je - sve to mogu sama, ali mnogo bolje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!