Domaći mediji ne prestaju da bruje o novoj izabranici Igora Kojića. Nakon razvoda od Severine, do sada ga nije bilo moguće videti ni sa jednom devojkom, sve do sada, kada su oboje slučajno objavili fotografije sa potpuno istog mesta.

Njegova nova partnerka je niko drugi do Teodora Bjelica, jedna od naših najlepših glumica. Njih dvoje su viđeni na Kopaniku, preneo je Story, a u vezi su tek dve nedelje. 

Inače, lepa glumica godinama unazad bila je i tema medija jer se misli da je upravo ona nepriznata ćerka slavnog, sada pokojnog novinara Miroslava Lazanskog. Teodorina majka, podsetimo, poznata je glumica Gordana Bjelica, koju smo gledali u "Srećnim ljudima" i "Boljem životu". 

Teodora Bjelica je nova devojka Igora Kojića.
ATA Images 

Međutim, pre Teodore, Kojić je bio u dugom braku sa slavnom pevačicom Severinom. Nije im smetala razlika od 15 godina, a u skladnom odnosu proveli su šest godina. 

Igor Kojić bio je u braku sa Severinom.
Instagram 

Sam početak njihove veze bio je pravi šok za javnost, ali ubrzo su ih mnogi zavoleli jer su od početka izgledali kao da su se suđeni partneri konačno našli, pa tako i ljubav krunisali brakom u novembru 2015. godine. Njih je inače upoznao Severinin dobar prijatelj i estradni menadžer Edvin Softić. 

"Igor je bio moj prijatelj, a sa Severinom sam odavno porodica. Drago mi je zbog toga što se njihova veza završila brakom", izjavio je on za hrvatske medije pre nekoliko godina.

Navodno je slavni menadžer Softić odveo Igora na Severinin koncert u Sava centru, a zatim ga u bekstejdžu upoznao sa svojom prijateljicom. Već pri prvom susretu su se, kako su pisali hrvatski mediji, rodile prve simpatije, a ubrzo je počela ljubav o kojoj se puno pričalo. Nažalost, vremenom, emocije su se ugasile, a par je stavio tačku na odnos 2021. godine. 

Igor Kojić i Severina bili su zajedno 6 godina.
Instagram 

Pre Severine Igor je bio u vezi sa lepom Katarinom Radivojević, a njihov raskid sklomio joj je srce, budući da ju je, kako su tada pisali mediji, ostavio upravo zbog hrvatske pevačice. Iako se tajne veze, koja je trajala mesecima, glumice i fudbalskog menadžera malo ko seća, Katarina Radivojević je bila ostavljena.

Katarina Radivojević bila je u tajnoj vezi sa Igorem Kojićem.
ATA Images/Antonio Ahel 

Inače, Katarina nema sreće sa hrvatskim lepoticama, jer ju je i Vidoje Ristović svojevremeno ostavio zbog voditeljke Nikoline Pišek. Bilo kako bilo, Igor Kojić stavio je tačku na ljubav sa Katarinom, kako bi uživao u sreći sa Seve.

Kojić je bio u vezi i sa voditeljkom Jelenom Želelj, a i ova veza završila se neslavno.

"Kad smo raskinuli, Igor me je razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo", rekla je Jelena svojevremeno.

Naime, samo nekoliko dana od početka njihove veze u javnost je isplivao njen intimni video snimak na kojem zadovoljava nepoznatog muškarca, kao i eksplicitne fotografije. To je ujedno bio i razlog raskida.

Bivši fudbaler je dovođen i u vezu i sa manekenkom Irenom Ibrahimović, koja je učestvovala u rijaliti šou Farma. Naime, Irena je na svoj Fejsbuk postavila status da je Kebin sin "čovek njenog života".

Irena ibrahimović je navodno bila u vezi i sa kojićem.
Instagram 

Igor je bio i u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Ksenijom Vujović. Njih dvoje su svoje slobodno vreme što više provodili zajedno, pa su tako obišli i pola Evrope.

Pričalo se i da je u vezi sa Mijom Marković, ćerkom Glorije Pavković. Igor je bio u vezi sa izvesnom Mašom, a njih dvoje se nisu krili pa su ih paparaci uhvatili kako uživaju na plaži u Budvi.

igor kojić nije se krio sa bivšom devojkom mašom.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!