Nikolini Pišek preminuo je suprug, kolekcionar i čuveni srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović. Njemu je pozlilo dok je bio na masaži, a samo par sati pre toga okačio je fotografiju sa ćerkom dok su bili u poseti muzeju Tisen u Madridu uz reči koje sada potresaju mnoge.

"Krv nije voda, znatiželjna tatina devojčica! Uhh samo kad izađosmo" napisao je on, nagovestivši da će možda i Una Sofija krenuti njegovim stopama. Nikolina je skrhana gubitkom, pogotovo jer je nedavno izgubila i oca, a nesreće u njihovim životima samo su se ređale.

Zemljotres, problem sa plinom u stanu zbog čega su se umalo ugušile, pljačka i letovanje iz pakla... sve to obeležilo je njihove živote za kratak vremenski period. Ipak, nije mogla ni da sanja da će ostati bez "čoveka svog života" kako je često isticala i to kada je on imao samo 44 godine.

Inače, Vidoje Ristović sin je Viktora Ristovića, zvanog Miša Grof, jednog od najpoznatijih i najbogatijih srpskih antikvara. Miša Grof u svom vlasništvu je imao impozantne umetnine, kao i slike vredne i po 100 hiljada evra. Inače, suprug Nikoline Pišek školovao se u Beogradu gde je i stekao diplomu istoričara umetnosti, a javnosti nije bio poznat sve dok nije doveden u vezu sa poznatom srpskom glumicom Katarinom Radivojević.

Katarina Radivojević bila je svojevremeno u vezi sa Vidojem Ristovićem.
ATA Images/Antonio Ahel 

Tada je već bio u braku iz kog ima kćerku. Koliko je poznato, bivša partnerka Vidoja Ristovića bila je na korak do stupanja u brak sa istoričarem umetnosti i mogla se lako naći na mestu na kojem je danas Nikolina Pišek. Međutim, Vidojeva veza sa Katarinom Radivojević iznenada je doživela krah a on je prilično brzo nakon toga uplovio u vezu sa Pišekovom.

Nikolina Pišek bila je u braku sa Vidojem 10 godina.
pritnscreen/instagram 

Navodno je Vidoje ovim potezom potpuno slomio srce Katarini Radivojević. Glumica je teško prebolela njihov rastanak a kao razlog njihovog raskida navodila se daljina. Bivša partnerka Vidoja Ristovića u to vreme živela je u Sjedinjenim Američkim Državama gde je pokušala da izgradi karijeru, a on ju je tada tamo često posećivao. Ipak, u nekom trenutku shvatili su oboje da ne mogu tako još dugo da nastave vezu i ona je sama od sebe pukla.

Sa druge strane, ljubav između Nikoline i Vidoja je planula istog trena, a krunisali su je raskošnim venčanjem u Monte Karlu koje je koštalo skoro pola miliona evra. Bio je to tada glamur kakav su balkanske selebriti ličnosti retko mogle da pokažu. Pozvano je sedamdeset zvanica kojima su bili plaćeni dolazak i trodnevni boravak. Glamuroznoj žurki u hotelu „Metropol“ u Monte Karlu prisustvovali su roditelji, najbliži prijatelji, kumovi, a sve zvanice doputovale su avionom iz najrazličitijih delova sveta.

Mlada je blistala u venčanici američke modne kreatorke Monik Lilije, dok joj je ruku krasio verenički prsten „Kartije“ optočen brilijantima. Vidoje je nosio odelo sa potpisom "Dior".

Međutim, pre samog venčanja Vidoje je bio priveden zbog nezakonitog nošenja oružja i proveo je šest meseci u kućnom pritvoru. Sa voditeljkom je delio vreme između Beograda i Zagreba, a na Vračaru su imali čitavu zgradu.

Nikolina i Vidoje živeli su povučeno i ljubomorno čuvali ljubav od očiju javnosti, a lepa voditeljka svojevremeno je otkrila čime je suprug oduševljava.

"Željom da i dalje ostane sa mnom. Čudno, ali istinito. Zasad", rekla je tada Nikolina.

Nikolina Pišek volela ja svog supruga.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Bili su zajedno 10 godina, delili tetovaže, a imali su i planove da urede dom u Zagrebu, kao i da vide šta će sa zgradom koju poseduju u Beogradu.

"Moramo se prihvatiti posla, možda i promenimo adresu, ali činjenica je da imamo celu zgradu na Vračaru koju bi trebalo prenameniti i osavremeniti, dati joj novu, dodatnu vrednost. Moj muž u Zagrebu najviše voli odlazak na engleski doručak nedeljom", ispričala je ona, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Nikolini Pišek preminuo je suprug, srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!