Iza hvatske voditeljke Nikoline Pišek je zaista turbulentna godina. Prvo ju je zadesio zemljotres prilikom čega joj je oštećen dom, zatim trovanje u stanu, potom krađa na letovanju, a pisalo se i da se razvodi od supruga Vidoja Ristovića.

Ipak, zgodna Nikolina, koja ima dvoje dece i izgleda savršeno, i posle svih nedaća koje su je snašle ne gubi optimizam i osmeh s lica nikada ne skida.

Drama se prošlog leta odigrala u Kaštel Starom u Dalmaciji, nadomak Splita, a Nikolinu i njenu porodicu izbacili su tada iz vile. Nakon što su se ona i suprug Vidoje Ristović vratili iz noćnog izlaska, pred vratima luksuzne vile koju su iznajmili za 20.000 evra na dve nedelje, dočekalo ih je obezbeđenje koje im je zabranilo pristup. Nikolinin suprug uspeo je da se progura pored njih, dok je voditeljka čekala ispred vile, piše jutarnji.hr.

Kada je Ristović ušao u vilu, posvađao se sa suprugom vlasnice. Ubrzo je stigla policija, a Ristovići su mogli da uđu u vilu samo kako bi uzeli stvari, te su otkrili da im nedostaju nakit i satovi, kao i 68.000 evra gotovine. Ristovića su sutradan zadržali u policiji zbog pretnje suprugu vlasnice vile Roku Gali i priveli ga na ispitivanje.

Epilog drame je taj da je splitski sud nedavno potvrdio optužnicu za pretnje. U odgovoru na optužnicu Nikolinin suprug naveo je da nije pretio suprugu vlasnice vile, nego da su on, njegova porodica i prijatelji bili izloženi maltretiranju. Tražio je obustavu postupka, ali je sud u Splitu zaključilo je da je tužba osnovana. Državno odvetništvo za Ristovića traži kaznu u visini 14.000 evra.

nikolija sa supurogm vidojem
Kurir/ Damir Dervišagić 

"Pa proces je dosta komplikovan. Podiže se i kontra tužba. To je jedan od segmenata te priče. Sve će se videti kada se iskristalizuje slučaj. Svako ima pravo da tuži. Ne pridajem tome veći značaj niti se bojim suđenja", rekla je opušteno Nikolina.

Početkom ove godine voditeljka i sedmogodišnja ćerka su se umalo ugušile gasom u svom stanu u Zagrebu. Kako je tad rekla, 'sekunde su ih delile od smrti'. Spasao ih je prijatelj kojeg je Vidoje zvao da proveri šta je s njima nakon što mu se Nikolina prestala javljati na telefon. Tri dana pre servisirali su joj bojler. Prema rendgenu koji je napravila u Hitnoj nakon trovanja gasom, rekli su joj da ima pluća starija za svoje godine, iako godinama redovno treninira i ne konzumira cigarete. Psihički se sada dobro oseća, iako je neko vreme nakon trovanja zaboravljala stvari.

"Živim najnormalnije koliko mogu s obzirom na sve. Idemo dalje", govorila je nedavno Nikolina, koja je nedugo nakon dramatične situacije započela s tretmanima u hiperbaričnoj komori.

Reč je o tretmanu u kojem se udiše 100 odsto čisti medicinski kiseonik koji ubrzava metabolizam gasova u telu. Njena ćerka je morala da bude pod lekarskim nadzorom.

nikolina pisek
Instagram 

"Ćerka je okej, krenula je u školu u Zagrebu, a ja sam sad zdravstveno u dobroj fazi. Kad se otruješ na tako neki način, i ne znaš na što se sve može manifestovatii, ali sad sam okej", rekla je Nikolina.

Nakon trovanja jedno vreme je živela u hotelu u Zagrebu, jer u svoj stan od straha više nije htela da se vrati. Nije ni mogla jer, kako je ranije rekla Jutarnjem listu, celoj zgradi je bio isključen plin. Nedugo zatim su ona i suprug kupili kuću, koju renoviraju poslednjih meseci, pa su trenutno u Zagrebu podstanari.

"Proces renoviranja je, ne znam što da kažem. Nadam se da ćemo se do Božića useliti u svoj novi dom, iako je i to upitno. Radim na tome da u novom domu nemam gas. Gas kao izvor energije adekvatan je ako se upotrebe sve mere zaštite kakve bi trebalo da budu", zaključila je Nikolina.

Nedavno je Nikolini ukraden i automobil marke "Audi" zlatne boje. Nakon što je na Instagramu objavila da joj je u Zagrebu ukraden automobil, ubrzo se ponovo oglasila i otkrila da joj je "Audi" pronađen.

nikolina pisek
Instagram