Tokom jučerašnjeg dana, procurila je informacija da Igor Kojić koji je do 2021. godine bio u braku sa poznatom pevačicom Severinom pronašao novu devojku, i u pitanju je niko drugi do navodno naša najlepša glumica Teodora Bjelica. 

Kako su preneli domaći mediji, odale su ih gotovo identične fotografije sa zimovanja na Kopaoniku. 

igor kojic oglasio se sa istog mesta kao teodora.
Instagram 

Pored ovoga, njih dvoje se uveliko prate na Instagramu, a čini se da je danas gotovo nemoguće da nešto bude tačno ukoliko nije obelodanjeno upravo na ovoj mreži.

teodora bjelica objavila je istu fotografiju kao igor.
Instagram 

Da su viđeni zajedno na pomenutoj planini preneo je i "Stori", ističući da su u vezi tek dve nedelje, dok su njih dvoje ostali nedostupni za komentar.

Igor Kojić je u vezi sa Teodorom Bjelicom.
Instagram 

Ko je Teodora Bjelica?

Lepa glumica jedna je od najlepših žena na ovim prostorima, ali je godinama bila glavna tema medija iz drugog razloga. Naime, šuškalo se da je upravo ona nepriznata ćerka slavnog, sada pokojnog novinara Miroslava Lazanskog. 

Teodorina majka, podsetimo, poznata je glumica Gordana Bjelica, koju smo gledali u "Srećnim ljudima" i "Boljem životu". 

Teodora Bjelica jedna je od najlepših glumica na ovim prostorima.
ATA Images 

Teodora je u prethodne tri godine imala niz uloga u domaćim ostvarenjima u kojima smo je gledali golišavu, o čemu se i te kako pričalo u javnosti. U "Južnom vetru" je tako imala scene u kojima je gotovo potpuno naga.

U ostvarenju "Tri muškarca i tetka" imala je vrelu scenu sa Milanom Vasićem. Podvezice i intimni delovi bili su tada u prvom planu, dok su oni, poput pravih profesionalaca, izneli ono što je scenario tražio od njih.

Teodora Bjelica ne libi se da se skine pred kamerama.
Instagram 

Veoma provokativnu scenu imala je i u seriji "Slatke muke", a jednom prilikom otkrila je da li su joj uloge u kojima je razgolićena odmogle u karijeri.

- Imala sam scenu u "After paritiju" i "Južnom vetru" i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram da ako neko ne vredi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: "Sve što ja, sine, nisam uradila, uradi ti". Ne obaziram se na to previše. Nije mi šokanto. Moje telo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledaoca. Ne bih pridavala toliku važnost tome - kazala nam je tada Teodora.

Inače, Teodora je pre nekoliko meseci rekla da nema "jaču polovinu", jer čeka da se pojavi princ na belom konju.

- Teško je imati privatan život u ovom tempu rada u kom se trenutno nalazim, ali kad se pojavi prava osoba, naći će se i vremena. Volim da volim i da budem voljena. To i porodica su za mene suština života- rekla je svojevremeno za "Blic" Bjelica, međutim, čini se da su se stvari sada promenile, a da li će veza sa Kojićem potrajati, pokazaće vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!