Princ Hari podigao je ogromnu prašinu svojom biografijom "Spare", a kako stvari stoje, niko nije bio pošteđen, pa ni deca koju je "odbegli princ" takođe spomenuo u knjizi na nimalo lep način. Da je situacija obrnuta, Hari bi se busao u grudi i "osuo paljbu" po drugoj strani, ali ovako, nema problem da ono što je ipak sveto, i što bi trebalo držati van svađa odraslih - decu, provlači po blatu samo da bi dokazao svoju istinu.

princ hari izneo je niz zastrašujućih tvrdnji u novom intervjuu.
Youtube 

Naime, jedan od najstrašnijih momenata u knjizi bilo je Harijevo priznanje da je rođen samo da bi bio rezerva svom bratu, odnosno da mu da organe ili transfuziju koštane srži i slično, ukoliko ustreba, što je navodno potvrdio i sam Čarls. 

Dajana je rodila još jedno dete da bi bilo rezerva prvorođenom.
John Shelley Collection / Avalon / Profimedia 

On je, kada je Dajana rodila Harija navodno rekao da je "njegov posao gotov", te da mu je rodila "i naslednika i njegovu rezervu". Hari je takođe spomenuo da je čitavog života rastao sa spoznajom da je on manje bitan u odnosu na Vilijama

Princ Hari smatra da je rastao sa spoznajom da je manje bitan od Vilijama,
Richard Gillard / Camerapress / Profimedia 

Zbog svega se Hari navodno obratio Vilijamu i izrazio zabrinutost za, kako kaže "ostale rezerve" misleći na malene Šarlot i Luisa. Na ovo je Vilijam jasno stavio svom bratu do znanja da "deca nisu njegova odgovornost".

Princ Hari je udario na Vilijamovu decu.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Hari je u intervjuu za The Telegraph istakao da će se njegov bol isplatiti za sledeće generacije.

"Iako smo Vilijam i ja razgovarali o tome jednom ili dvaput, i on mi je jasno stavio do znanja da njegova deca nisu moja odgovornost, ja i dalje osećam odgovornost da kažem šta mislim", rekao je Hari, a potom "prorekao" strašnu budućnost.

hari smatra da će barem jedno od vilijamove dece završiti kao on.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

"Od njegovo troje dece, barem će jednom završiti kao ja, rezerva. I to boli, to me zabrinjava", istakao je.

Podsetimo, Vilijamov sin, princ Džordž, drugi je u redu za tron iza svog oca, dok su mlađi sestra i brat, princeza Šarlot i princ Luis treći i četvrti.

Hari je spomenuo i sopstvenu decu rekavši da neće dozvoliti Arčiju, njegovom najstarijem sinu, da prođe kroz isto "traumatično" iskustvo kao on i njegov brat, piše Daily Mail.

U stvari, on se nada da će Arči prekinuti "ciklus". Iako priznaje da njegova porodica verovatno nije previše zadovoljna njime trenutno nakon memoara i televizijskih intervjua, on se nada da će jednog dana videti korist od njegove odluke da progovori.

On je detaljno izneo planove da poremeti odnos između kraljevske porodice i štampe, izrazivši uverenje da na taj način može zaštititi buduće naraštaje u porodici.

Nažalost, javnost nije tog mišljenja. Iako je jasno da neki delovi njegove ispovesti mogu dovesti do pozitivnih promena u kraljevskoj porodici, mnogi su mišljenja da je neke stvari ipak trebalo da uradi privatno, a ne da iznosi javno škakljive detalje o porodici, pogotovo deci.

princ Hari je ponizio Vilijama i njegovu decu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Šarlot i Luis će ovo pročitati jednog dana. Zamislite kako će se osećati da rođeni stric ovako priča o njima", "Džordž, Šarlot i Luis nisu ti i Vilijam, sve je drugačije danas, prestani da deci proričeš jezive sudbine", "Ovo je tako ružno... udaraš na jedino što nisi smeo, na decu", "Da je neko pričao o Lilibet i Arčiju ovako, Hari bi im oči ikopao, ali očigledno daje sebi za pravo da provlači po mulju Vilijamovu decu"... samo je delić komentara na mrežama. 

Vilijam se povodom svega nije oglašavao, ali je prema rečima kraljevske porodice ljut što je njegov brat u sve uključio i njegovu decu, a da li će doći do raspleta čitave situacije, i šta će Hari sledeće uraditi, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!