Od svega što je izrekao Hari u svojoj biografiji "Spare", teško da je ijedna tvrdnja toliko šokirala javnost kao poslednja u nizu u kojoj je otkrio šta mu je usađeno u glavu od najranijeg detinjstva. Zapravo, i sam naziv "Spare" ("Rezervni") otkriva bolnu istinu života u kraljevskoj porodici, jer je Hari, kako kaže, "rođen u slučaju da se nešto desi Viliju". 

"Odbegli princ" je istakao da je njegov život "misija" koja je imala za cilj da bude izvor zabave, ometanja, ali i ukoliko ustreba, davanje rezervnog "dela", odnosno bubrega, koštane srži i slično.

princ hari kaže da je rođen samo da bi dao bratu rezervni organ ukoliko ustreba.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hari je u knjizi priznao da je odrastao znajući da je tu ukoliko bude potrebno da bratu donira organ. Objasnio je da mu je od ranog detinjstva bila "potpuno jasna" ideja da je donet na svet samo u slučaju da se nešto desi Vilijamu, i da je tokom čitavog njegovog života ovo osećanje samo jačalo.

Dajani je Čarls uputio užasne reči kada je rodila Harija.
Mike Hollist / dmg media / Profimedia 

Potkrepio je ovu priču i anegdotom iz perioda kada je imao 20 godina, a kada je do njega stiglo ono što je Čarls rekao njegovoj pokojnoj majci Dajani, upravo na dan kada se rodio. 

Čarls smatra da mu je Dajana rodila "rezervu" za Vilijama.
John Shelley Collection / Avalon / Profimedia 

"Divno! Već si mi dala naslednika i rezervu. Uradio sam svoj posao", navodno je Čarls rekao supruzi. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!