Svi oni koji su mislili da će se ženidbom sa Megan princ Hari konačno smiriti i ostaviti razuzdan život i skandalozno ponašanje, žestoko su pogrešili. Hari je, čini se, gori nego ikad, a zbog svega što je izrekao proteklih meseci mnogi su mišljenja da mu treba i stručna pomoć. 

Jedan dan priča jedno, drugi dan drugo, a na sve to, više je nego kontradiktoran u svojim izjavama. Njegova biografija "Spare" konačno se našla u prodaji, a detalji koji su već procureli samo su potvrdili da je Hari rešen da i ovu godinu obeleži skandalima. 

Princ Hari imao je turbulentan život.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Tako je optužio Kejt da je namerno rasplakala Megan, otkrio da se pobio sa bratom, ali i da je izgubio nevinost sa mnogo starijom ženom. No, to je samo delić svega što je priređivao svojoj porodici, a mi smo izdvojili 10 najvećih skandala iz njegovog života do sada.

1. Pozirao u nacističkoj uniformi na maskenbalu

Skandal sa nacističkom unifromom možda je i najveći od svih i ovaj mu šira javnost ne prašta godinama. O svemu je progovorio i u nedavnim itnervjuima, kao i u knjizi "Spare", gde je za sve optužio Vilijama i Kejt. Hari je navodno najpre pozvao brata i snaju jer se dvoumio oko izbora za maskenbal, odnosno šta više odgovara temi "Domoroci i kolonija". 

Harija je javnost osudila zbog fotografije u nacističkoj uniformi.
JIM WATSON / AFP / Profimedia 

"Nazvao sam Vilija i Kejt i pitao ih šta misle. Rekli su mi da obučem nacističku uniformu. Oboje su urlali od smeha. Bolje od Vilijevog trikoa, to će biti jako smešno. Što je i bila poenta", napisao je Hari, prenosi "Page Six". Međutim, od trenutka kada su se fotografije našle online, javnost ga je žestoko osudila, a on se kasnije izvinjavao zbog izbora kostima.

2. Sa 16 završio na odvikavanju od marihuane i alkohola gde se zadržao 1 dan

Princ Hari je sa 16 završio na odvikavanju od alkohola.
No Credit / Bauer Griffin / Profimedia 

Svojevremeno se pisalo da je sa samo 16 godina završio na odvikavanju od marihuane, a baka i otac poslali su ga i na odvikavanje od alkohola gde se zadržao samo jedan dan.

3. Izgubio nevinost sa starijom ženom

Hari je u svojoj knjizi otkrio i da je prvi put imao odnose sa starijom ženom koja "obožava konje" i koja ga je i tretirala kao "mladog pastuva". Neki su mislili da je u pitanju slavna glumica Elizabet Harli, ali ona je to odlučno demantovala, da bi se potom pisalo da je reč o Natali Pinkhem, tv prezenterki.

4. Menjao devojke i imao odnose sa prostitutkama

Princ Hari u prošlosti je devojke menjao "kao čarape". Čak se u jednom trenutku oglasila i bivša domino dama Keri Rojal nakon što je princ izostavio kako kaže, "ključne detalje" u knjizi. 

"On je takva kukavica. Znao sam da neće reći istinu u svojoj knjizi. Potpuno je izostavio ceo incident i u svojoj Netfliks seriji, tako da sam zapravo iznenađena što je to čak pomenuo u svojim memoarima. Bila sam sa njim u njegovoj sobi dobrih 20 minuta, uz mnogo ljubljenja i maženja", rekla je Keri. Jedini razlog što nisu otišli do kraja je, kako kaže, jer je mnogo popio. Ipak, u prošlosti su neke dame "niskog morala" otišle do kraja sa njim, nevezano što je bio pijan.

5. Završio nag na ulicama Vegasa

6. Javno uriniranje

Hari navodno nema problem da urinira gde se nađe, a svojevremeno je čak i šokirao sve kada je objavio "tutorijal" kako urinirati u helihopteru.

7. Javno pričao prljave viceve i pio šampanjac iz protetičke noge

Prema rečima glumca Dominika Vesta, princ Hari je bio neobuzdan tokom putovanja na Južni pol, gde je pričao više nego "nepristojne viceve" i pio šampanjac iz protetičke noge. 

8. Pokušao da se pobije sa fotografima

Hari je 2004. godine odlučio da je dobra ideja da uđe u "svađu" sa grupom fotografa koji su ga slikali dok je izlazio iz noćnog kluba, a svi su na kraju bili povređeni. "Princa Harija je kamera udarila u lice dok su se fotografi gomilali oko njega dok je ulazio u automobil", rekao je portparol. Prilikom odgurivanja kamere, podrazumeva se da je fotografu posečena usna.

9. Tuča sa bratom

Jedan od poslednjih skandala za koji se saznalo je njegova tuča sa bratom, a okidač je bila, niko drugi do Megan Markl. Sukob se odigrao 2019. godine u njegovom domu u Londonu, kada je Vilijam izrekao da je "Megan teška i nepristojna". Hariju je pala "klapna" na oči jer je smatrao ovo potvrdom svega onoga što su pisali mediji. Njihova svađa toliko se otrgla kontroli da je u jednom trenutku Vilijam Harija uhvatio za kragnu, pokidao mu ogrlicu i oborio ga na pod. Hari tvrdi da je zbog ovoga zadobio povrede leđa, a ovo je samo bila jedna od mnogih neprijatnih scena sa njegovim bratom o kojima će biti reč u biografiji. 

10. Potvrdio da mu Čarls nije otac?

I naposletku, ništa nije tako odjeknulo kao neka vrsta potvrde da Čarls nije Harijev otac, o čemu se godinama polemiše. Pričalo se i o neprijatnoj situaciji kada se Dajana porodila, a tadašnji princ video da beba ima riđu kosu. Čak i dok su tradicionalno pozirali ispred bolnice u Londonu, umesto euforije kao što je bio slučaj kada se rodio Vilijam, Čarls je bio vidno neraspoložen i nervozan. 

Čarls nije bio oduševljen Harijem.
John Shelley Collection / Avalon / Profimedia 

Izuzetno težak porođaj trajao je čak 9 sati, a najšokantnije od svega bila je Čarlsova reakcija kada je ugledao Harija: "Au, dečak je, i još ima riđu kosu", rekao je, jer je sve vreme mislio da Dajana nosi devojčicu, a kasnije, u njihovim brojnim svađama i implicirao da dete nije njegovo. Sumnjalo se da je Harijev pravi otac major Džejms Hjuit, jedini čovek za kojeg je Dajana priznala da ga je volela.

Veza je bila toliko intenzivna, a sličnost između princa Harija i bivšeg ljubavnika njegove majke takva je da su mnogi godinama uvereni da je Hjuit Harijev otac.

Sada je, kako stvari stoje Hari u neku ruku potvrdio glasine. Ili se tako barem čini. Naime, Čarls je u jednom trenutku, navodno kroz šalu, rekao: "Ko zna da li sam ja uopšte tvoj otac", nakon što je upoznao mentalno bolesnog čoveka koji je tvrdio da je pravi princ od Velsa.

Hari je ispričao da je njegov otac voleo da zbija šale, te je opisao anegdotu iz posete jednoj psihijatrijskoj ustanovi.

"Ko zna da li sam ja uopšte tvoj pravi otac? Možda je tvoj otac zaista u Brodmuru (psihijatrijska ustanova), dragi moj sine", navodno se tada Čarls našalio. Hari je napisao da je šala bila krajnje "neukusna" u svetlu glasina da mu je pravi otac Džejms Hjuit.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!