Bivša britanska seks domina Keri Rojal je nakon objavljivanja Harijeve biografije progovorila o princu i dala uvid u njenu stranu priče o njihovom druženju, nakon što je on navodno izostavio veliki deo toga.

Danas 51-godišnja Keri kaže da je bila užasnuta nakon što je čula da je princ Hari opisao jednu od njihovih zabava u Las Vegasu 2012. godine, prenosi Daily Star. Hari je ne pominje po imenu u knjizi, a otvoreno je krivio svoje prijatelje što su pozvali devojke u stan u kome je odseo, uključujući i Keri.

Keri, koja je kratko vreme radila kao domina, rekla je da je provela najmanje 20 minuta ćaskajući sa golim, stidljivim čovekom ili Harijem.

"On je takva kukavica. Znao sam da neće reći istinu u svojoj knjizi. Potpuno je izostavio ceo incident i u svojoj Netfliks seriji, tako da sam zapravo iznenađena što je to čak pomenuo u svojim memoarima. Bila sam sa njim u njegovoj sobi dobrih 20 minuta, uz mnogo ljubljenja i maženja", rekla je Keri.

Princ Hari u mladosti.
No Credit / Bauer Griffin / Profimedia 

Kada je upoznala Harija, imala je 41 godinu, a razlog zašto nije išla do kraja sa princom bio je taj što je previše popio.

U njegovoj knjizi se navodi da je završio go zabavljajući se sa devojkama, prijateljima i obezbeđenjem u hotelu Encore At Wynn u Las Vegasu nakon što se naljutio kada ga je neko iz njegove pratnje sprečio da istetovira mapu Bocvane na stopalu.

On kaže da je sedeo u klubu i gledao grupu devojaka kako dolaze i odlaze dok razgovara sa prijateljima i dodaje da su se one vratile u njegov stan oko 2 sata ujutru i da ih je njegovo društvo pozvalo da im se pridruže. A onda mu je jedan od telohranitelja rekao da ga je jedna od devojaka na žurci slikala i on je shvatio da će te njegove gole fotografije biti svuda.

Keri, koja se zabavljala sa gomilom svojih prijatelja te noći kada je upoznala Harija, rekla je za Daily Star:

"To se zaista dogodilo i to je izostavio. Već je bio podivljao kada smo ja i još nekoliko devojaka izabrane da odemo u njegov apartman u Vegasu. Neki moji prijatelji nisu ni znali ko je on, ali ja jesam! Zvali su me striptizetom nakon što se to dogodilo, ali nisam baš sigurna kako se to dogodilo. Posle toga sam neko vreme radila kao domina, ali nisam bila striptizeta", tvrdi Keri.

Princ Hari na žurci.
LMA / Bauer Griffin / Profimedia 

"Odveli su nas u veliki VIP apartman i stvari su bile u punom jeku kada smo stigli, sa puno pića i glasnom muzikom. Kada smo mi ušli, već smo započele striptiz igru. Hari je bio go i trčao okolo smejući se, a onda je počeo da grli ljude i iz nekog razloga je pričao kako bi neko trebalo da mu da belu rukavicu kako bi se pretvarao da je Majkl Džekson. Možda zato što sam mu rekla da sam iz Britanije, uzeo me za ruku i odveo u svoju sobu. Govorio mi je da mu je neverovatno što je u Vegasu sreo nekoga iz Engleske i rekao mi da su mi oči prelepe. Nosila sam haljinu preko tanga bikinija bez koje sam ubrzo ostala. Ljubili smo se oko 20 minuta i on nakon toga je samo rekao da je zaista lepo i vratili smo se na zabavu. Tada su i ostali ljudi bili goli", priseća se Keri.

Nasmejala sam se kada sam pročitala priču koja je izašla iz ovog ranog izdanja knjige da jeizgubio nevinost sa starijom ženom. Priča se da sam bila mnogo mlađa nego što sam bila kada sam ga upoznala, jer sam zapravo imala 41 godinu. kada smo se upoznali, tako da sam oduvek znala da voli starije žene",dodala je ona.

Keri, koja sada radi kao televizijska i filmska producentkinja i ima sopstvenu producentsku kuću, takođe je zaključila da, otkako se oženio Megan Markl, žali zbog gubitka Harijeve zabavne strane koju je videla u Vegasu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!