Autobiografija "Spare" princa Harija za nekoliko dana biće dostupna svima! Delovi ove bombastične autobiografije su već procurili u javnost i kao što se i očekivali, izazvali su haos. Među najzanimljivijim detaljima su i informacije o tome kako je mladi princ izgubio nevinost. 

Podsetimo, šuškalo se da je Hari prvi odnos imao sa glumicom Elizabet Harli, što je ona demantovala, a kako princ navodi u svojoj autobiografiji, prvo seksualno iskustvo desilo se iza jednog paba sa starijom ženom. Kako dalje navodi, ovaj događaj je za njega danas jedna neslavna epizoda. Dodao je i da se ta žena prema njemu ophodila kao prema mladom pastuvu, piše Guardian.

uskoro izlazi autobiografija princa harija
NETFLIX / Planet / Profimedia 

Hari je otkrio da ga je tada kraljevski telohranitelj Marko posetio u Itonu kada je bio tinejdžer 2001. a imao je zadatak da otkrije sa kim je bio Hari.

"Pretpostavljao sam da je mislio na moj nedavni gubitak nevinosti. Neslavna epizoda, sa starijom ženom. Očigledno nas je neko video", ispričao je princ.

Hari je između ostalog otkrio i da ga je brat Vilijam napao u Londonu 2019. godine, i to nakon svađe zbog njegove supruge Megan Markl.

Hari je u knjizi opisao fizički napad princa Vilijama u vreme dok su se njih dvojca polako udaljavali zbog Harijevog braka sa Megan.

Sukob se desio u Londonu 2019. godine, a Hari je napisao i da je njegov brat Megan nazvao teškom i nepristojnom, što su pisali i mnogi i mediji, naveo je Hari.

princ vilijam i princ hari sukobili su se zbog megan markl
Yui Mok/PA Wire / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sukob je ubrzo eskalirao, Vilijam je Harija uhvatio za kragnu, pokidao mu ogrlicu i oborio ga na pod, otkrio je princ u autobiografiji koja će sledeće nedelje ugledati svetlost dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!