Već neko vreme kruže priče o ljubavnom životu prina Harija pre Megan Markl. Iako su gotovo sve njegove devojke poznate, ona "prva" bila je misterija za javnost. Sada, kako stvari stoje princ sprema još jedno iznenađenje za dvor, kao da dokumentarna serija nije bila dovoljna.

Naime, u prvoj biografiji "Spare" koja će svetlost dana ugledati za manje od mesec dana, Hari će izneti brojne škakljive detalje iz svoje prošlosti, kao što je primera radi, afera sa udatom bogatašicom, a navodno će pričati i o drugim bivšim devojkama i slično. 

mnogi se pitaju s kim je princ hari izgubio nevinost.
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Izmeđuostalog, otkriće i da je nevinost zaista izgubio sa starijom ženom iz Velike Britanije kako se dugo šuškalo, a od momenta kada je ova glasina počela da kruži, mnogi su se zapitali ko bi to mogao da bude. Sumnje su pale ni na kog drugog nego na jednu od najlepših britanskih glumica Elizabet Harli, a ona se u međuvremenu oglasila i pojasnila stvari. 

sumnja se da je elizabet harli ta sa kojom je Hari izgubio nevinost.
Shutterstock 

"Ne, nisam kriva. Ne. Nisam ja u pitanju. Apsolutno ne", bila je izričita Elizabet u intervjuu za "Sunday Times" komentarišući glasine.

Ipak, to nije umanjilo nervozu dvora zbog knjige. 

princ hari i megan markl planiraju da knjigom zatresu britanski dvor.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Posledice mogu biti dalekosežne i veoma destruktivne", rekao je poznavalac prilika na britanskom dvoru Kevin Ficvillijams za "Daily Mail".

Podsetimo, objavljivanje knjige od 416 strana odraziće se na proslavu Božića u okviru britanske kraljevske porodice. Zabrinutost izaziva i podatak da je izdavač više puta vraćao knjigu na doradu pa se sumnja da je ona sada prepuna tajni koji dvor ne želi da podeli sa javnošću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!