Poslednjih meseci, jedna od glavnih tema bila je biografijaprinca Harija"Spare", koja bi trebalo da se nađe u prodaji u januaru naredne godine. Šuška se da će u 3 knjige koje planira da objavi otkriti najmračnije tajne kraljevske porodice i brojne pikanterije koje je samo "načeo" u intervjuima tokom poslednjih godinu dana. 

Mnogi su mišljenja da će ova biografija biti poslednja kapkoja će preliti čašu i staviti tačku na bilo kakvu konekciju sa njegovom porodicom, i produbiti jaz, ali se to neće znati sve dok knhiga ne bude puštena u prodaju. Međutim, sada se saznalo i da pisanje iste nije išlo skroz po planu, te da je malo onih koji su Hariju želeli da pomognu u naumu. 

Naime, Hari se obratio bivšim devojkama i nekadašnjim prijateljima ne bi li dobio dozvolu da ih pomene u knjizi, međutim, dobio je odgovor kojem se nije nadao.

"Bivši pijatelji i devojke ljubazno su rekli da će razmisliti o tome, pa je na kraju većina odbila", rekao je izvor za britanski "Sun". "Zapravo, mnogi su bili ZAPANJENI tim Harijevim zahtevom ali su kulturno rekli "ne"".

Princa Harija su svi odbili za saradnju.
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Doduše, nisu otkrivena imena onih koje je kontaktirao, ali se sumnja da su se na listi našle njegove dve velike ljubavi - Čelsi Dejvi sa kojom je bio od 2004. do 2010. i Kresida Bonas koju je i ostavio zbog Megan. Obe su izbegavale da u javnosti govore o princu, te su mnogi zapanjeni da mu je uopšte i palo na pamet da ih pozove, s obzirom da im je život pretvorio u pakao.

Kada je reč o Čelsi, u pitanju je bila mladalačka ljubav, a ona se teško nosila sa medijskom pažnjom, koja ne popušta ni dan-danas, iako odavno nema veze sa kraljevskom porodicom.

ČElsi Dejvi se teško nosila sa pažnjom medija zbog veze sa Harijem.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kada je reč o Kresidi, za nju se smatra da ju je najviše ponizio.Naime, on je još uvek bio u vezi sa njom kada je "bacio oko" na Megan. Kresida i Hari imali su on-off vezu, mirili se i raskidali, a u pauzama bili sa drugim ljudima. Kada su poslednji put uplovili u odnos, držali su to u tajnosti, te je vest da je Hari uplovio u vezu sa zvezdom "Suitsa" Kresidu ostavila u šoku, jer je mislila da je konačno to-to.

Kresida je poludela, i pretila da napravi scenu, ali ju je Hari smirio. Navodno su i noć pred njegovo venčanje proveli u suzama, a Kresida je konačno prihvatila da je "Hari krenuo napred", i da je Megan ta koju voli.

"Bio je to njihov poslednji poziv, rastanak u kojem su oboje priznali da Hari ide dalje", rekao je izvor blizak nekadašnjem paru.

Kresida Bonas se teško mirila sa raskidom sa Harijem,
Instagram 

"Kresida je bila prilično emotivna zbog svega – bila je u suzama i skoro da nije otišla na venčanje. Ipak, na kraju se pojavila".

Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms tada je analizirajući ponašanje Bonasove rekla: "Kada je stigla, svi su ćaskali i smejali se, ali ona je sedela na klupama tupo gledajući u jednu stranu, zamišljena i lagano je grizla usne što pokazuje koliko je bila potresena".

Bilo kako bilo, ostaje da vidimo da li će princ ipak u svojoj knjizi spomenuti bivše devojke ili ne, s obzirom da je biografija više puta vraćana na doradu, kako na zahtev princa, tako i na zahtev izdavača.

John Stillwell / PA Images / Profimedia, Mike Hollist / dmg media / Profimedia Pogledajte koliko se princ Hari promenio za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!