Smrt kraljice Elizabete učinila je ono što su mnogi mislili da je nemoguće - ujedinila je ostrašćenu braću Vilijama i Harija, ali u neku ruku i pomirila "buntovnog sina" sa kraljem Čarslom od kojeg je toliko želeo da se razlikuje.

Slobodno se može reći da su mnogi mislili da do pomirenja nikada neće doći, pogotovo nakon svega što su Megan i Hari izrekli na račun kraljevske porodice, međutim, krv nije voda, a i sam Hari imao je greške baš poput njegovog oca koje su još jednom došle u ižu janosti, nakon što je njegova bivša devojka Čelsi izjavila sačešće povodom smrti kraljice Elizabete.

Princ Hari izrekao je niz uvreda na račun kraljevske porodice.
John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, nije tajna da je Hari godinama bio u on-of vezi sa Čelsi Dejvi, sa kojom je proveo nekoliko godina. Koliko je njihov odnos bio ozbiljan svedoči i to što su mnogi bili ubeđeni da će par stati pred oltar, međutim, to se nije desilo.

Lepa plavuša kasnije je objašnjavala da nije mogla da podnese pritisak javnosti, kao i to što su je paparaci pratili u stopu, čak i godinama nakon raskida sa Harijem.

Princ Hari bio je u on-off vezi sa Čelsi Dejv.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Da, bilo je naporno. Bilo je previše, zastrašujuće i neprijatno. Doživljavala sam to vrlo teško kada je neka situacija bila loša. Nisam mogla da se nosim sa tim. Bila sam mlada, htela sam da budem obično dete i za mene, to je bilo užasno", rekla je posle raskida.

Međutim, priča se nije završila samo na tome što su se razišli. Malo nakon raskida pojavile su se priče da je Harija uznemiravala pozivima i porukama kojih je bilo na stotine dhnevno. Tako je princ ispao "dobrica", a Čelsi "negativac", te kada je nedugo potom ušao u vezu sa Megan, niko nije ni pomislio da je na Marklovu bacio oko zapravo dok je još uvek zvanično bio u vezi.

Princ Hari trebalo je da oženi Čelsi.
HUSSEIN ANWAR / Sipa Press / Profimedia 

S obzirom na to da su se uvek vraćali jedno dugome, nju je vest da se Hari ženi ostavila u suzama. Međutim, to nje bilo sve, već ju je njena najveća ljubav i pozvala da prisustvuje njegovom venčanju. No, stvari su se dodatno iskomplikovale kada je saznala a će na venčanju biti još jedna njegova bivša - Kresidom Bonas sa kojom ju je navodno varao.

Čelsi je tada poludela i pretila da će napraviti scenu, ali je Hari uspeo da je smiri. Noć pred venačanje proveli su u suzama, na telefonu, a Čelsi je konačno prihvatila da je "Hari krenuo napred".

Princ Hari proveo je noć pred venčanje saMegan razgovarajući sa Čelsi.
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Bio je to njihov poslednji poziv, rastanak u kojem su oboje priznali da Hari ide dalje", rekao je izvor blizak nekadašnjem paru.

"Čelsi je bila prilično emotivna zbog svega – bila je u suzama i skoro da nije otišla na venčanje. Ipak, na kraju se pojavila".

Na venčanju sa Megan Markl, pojavile su se dve Harijeve bivše.
Shutterstock 

Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms tada je analizirajući ponašanje Dejvijeve rekla: "Kada je stigla, svi su ćaskali i smejali se, ali ona je sedela na klupama tupo gledajući u jednu stranu, zamišljena i lagano je grizla usne što pokazuje koliko je bila potresena".

Ovu situaciju mnogi su povezali sa sitacijom pred venčanje Čarlsa i Kamile kada ga je molila da ne oženi Dajanu. Međutim, godinma kasnije, Kamila je dočekala svojih "5 minuta", dok Čelsi nikad nije. Ipak, stvari su imale srećan epilog i za nju te je nedavno Harijevom drugu rodila dete, a pisalo se i da je par u tajnosti rekao "da".

pritnscreen/instagram Čelsi Dejvi, bivša je devojka princa Harija koja je umalo postala britanska princeza.

I Hari je nikad srećniji sa Megan, uprkos osporavanju rodne Britanije, koja ne propušta da ga podseti da se ne razlikuje toliko od oca koliko tvrdi.

John Stillwell / PA Images / Profimedia, Mike Hollist / dmg media / Profimedia Pogledajte koliko se princ Hari promenio za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!