Nije tajna da je princ Haripre Megan bio veoma problematičan. Izlazio je, pio, konzumirao nedozvoljene supstance i retko kojoj devojci je bio veran, o čemu je sad progovorila i žena slavna bogatašica Ketrin Omani koja je rodom iz Britanije, a koja se proslavila kroz rijaliti "Real Housewives of DC".

Ona je princa upoznala kada je imala 34, a on 21 godinu. Kada su otpočeli dvomesečnu romansu bio je u ozbiljnoj vezi sa Čelsi Dejvi, i kako kaže, ne veruje da će se detalji o toj vezi pojaviti u knjizi o životu princa Harija "Spare" koja će biti objavljena 10. januara naredne godine.

Hari je varao ČElsi Dejvi.
David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ketrin je ispričala da su nakon upoznavanja u baru otišli u jedan klub u južnom Kensingtonu, da bi potom završili u kući njegovog prijatelja. Istakla je da joj se Hari potpuno otvorio i da joj je bez problema pričao o svom životu.

Napravio im je zatim sendviče, a onda su plesali. Rekla mu je da mora kući i tada su se poljubili. Viđali su se još nekoliko puta, međutim, kada se saznalo za njihovu aferu, vezu su okončali. 

Ketrin je za princa da je bio "njena igračka", ali i da je od njega dobila "najstrastveniji poljubac ikada",

Tek 2009. godine, godinu dana nakon što se Omani udala drugi put (u međuvremenu se razvela), njih dvoje su ponovno naleteli jedno na drugo na polo utakmici, bili su prijateljski raspoloženi.

"Nadam se da će Megan paziti na njega. Želim mu sreću i uspeh. On je vrlo hrabro, harizmatično, neverovatno zabavno, inteligentno i ljupko ljudsko biće", poručila je.

Bivša ljubavnica princa Harija poručila Megan da pazi na njega.
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!