Princ Hari i Megan Markl danas imaju brak na kojem im mnogi zavide, a njihov odnos tvrd je poput kamena. Toliko da je čak uspela i da ga, kako neki kažu, odvoji od porodice, ali na samom početku nije bilo tako. Hari je, kako su pisali britanski mediji, dugo sedeo na dve stolice, i pitanje je šta bi se desilo da druga strana nije odustala.

Naime, kada je tek uplovio u vezu sa Megan, procurile su informacije da je malo nakon toga "muvao" drugu devojku, manekenku Saru En Meklin. Njih dvoje upoznali su se na jednoj privatnoj zabavi, a princa je odmah privukla svojom lepotom i šarmom. 

Princ Hari varao je Megan Markl.
Profimedia Umesto da obavljaju dužnosti članova kraljevske porodice, njih dvoje su se odlučili za moderno novinarstvo

Naravno, počeo je da je zatrpava porukama, baš kao što je to radio i sa Megan, sve dok nije pristala da izađe na sastanak sa njim, što je potvrdila, a potom i opisala Angela Levin, kraljevski biograf u svojoj novoj knjizi.  

Kako je napisala, princ se dugo snebivao da li da nastavi sa Sarom ili sa Megan, a lepa manekenka bila je ta koja je "presudila" njihovoj vezi iz samo jednog razloga.

- Oni su dosta slični, ali ipak je svako otišao svojim putem - navodi se u knjizi, a ono zbog čega je Sara ipak rešila da se povuče bio je prinčev problem sa alkoholom.

- Sara vodi uredan život, ne konzumura alkohol i to je onaj momenat gde se njih dvoje uopšte ne razumeju. Sa druge strane, Hari nije tip koji se vezuje, pa se njihova veza završila i pre nego što je počela- rekao je svojevremeno prijatelj manekenke.

princ Hari nije bio veran na početku veze sa Megan.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, kada se saznalo za aferu pisalo se da je "Megan dobila šta je zaslužila" s obzirom da se sumnjalo da je svog dečka sa kojim je bila u vezi dve godine varala sa Harijem. 

Ipak, uprkos lošem startu, Marklova i princ nastavili su svoju vezu koju su krunisali brakom pre četiri godine u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vinzdor u Velikoj Britaniji. Sa druge strane, Sara je nastavila da gradi svoju karijeru modela i nutricioniste, i postala veoma poznata na mrežama, iako se sklanjala od javnosti, a u galeriji u nastavku pogledajte kako danas izgleda.

Instagram Sara En Meklin je manekenka sa kojom je navodno princ Hari varao Megan Markl

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!