Nakon što je modna biblija Vogue u digitalnoj verziji objavio listu najdirljivijih fotografija sa sahrane kraljice Elizabete II, jedna je izazvala lavinu komentara. Na pomenutoj fotografiji vidimo princezu Šarlot kako plače. Sigurno je da to svako dete čini na sahrani svoje prabake, samo što drugu decu ne fotografišu za razliku od malene Šarlot.

Princeza Šarlot ima samo 7 godina i uprkos tome ona tokom sahrane nije pokazivala emocije, mešutim, sasvim očekivano, u jednom trenutku slomila. Fotografi Vogue su iskoristili trenutak, napravili fotografiju i podelili je na mrežama i portalu, a upravo taj potez izazvao je niz negativnih komentara.

šarlot na sahrani kraljice elizabete
WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Jadno dete, molim vas sklonite ovo!", "Koliko odgovornosti na tako malim leđima", "Bolesno je stavljati dete pred kamere dok prisustvuju sahrani na kojoj je verovatno premlado da bi prisustvovalo", "Čudno od Vogue da objavi sliku uplakanog deteta", "Ovo je zaista razočaravajuće", "Zašto smo morali ovo da vidimo, pustite princezu da bude dete!", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

kejt midlton sa decom na sahrani
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!