Glumica Anđelina Džoli (47) nedavno je viđena sa dvadesetšestogodišnjim kolegom Polom Meskalom, zvezdom serije "Normalni ljudi", nakon što je krenulo da se piše o njihovoj vezi. Iako ni Anđelina i Pol nisu komentarisali ove navode, mediji uveliko pišu o "novom paru".

Anđelina je odvuke privlačila pažnju, kako svojim ponašanjem, tako i svojim ljubavnim životom. Pisalo se svašta - da je volela žene, uništila brak Bredu Pitu, vratila se bivše mužu... No, da krenemo redom.

Glumica je oduvek isticala da je jako seksualna osoba, a u nekim intervjuima istakla je da je još u vrtiću upadala u probleme jer se ljubila sa dečacima, a potom bi se skidali.

Nevinost je izgubila sa 14 godina, i to uz majčin blagoslov. Onda je, kada je dublje zašla u tinejdžerske godine, ušla u mračnu fazu u kojoj se samopovređivala i bila opsednuta noževima.

Džoni Li Miler

Do svoje dvadesete godine, isprobala je, kako sama priznaje, sve moguće droge, uključujući i kokain, ekstazi, LSD i heroin koji joj je, isticala je, bio omiljen, a onda ju je prvi suprug, Džoni Li Miler, prema njenom priznanju, izveo iz tame. Počeli su da se zabavljaju 1995. godine na snimanju filma "Hakeri", a kasnije je govorila da je on drugi muškarac sa kojim je imala seks.

anđelina je prvo bila u braku sa džonijem li milerom
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia 

Dženi Šimicu

Nakon što je film doživeo premijeru, Anđelina je ostavila Džonija i ušla u prvu istopolnu vezu - sa manekenkom i glumicom Dženi Šimicu koju je upoznala na snimanju filma "Foxfire".

- Da se nisam udala za Breda, sada bih verovatno bila u braku sa Dženi. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam je videla - rekla je Anđelina u intervjuu koji je dala prošle godine.

Međutim, Anđelina se za vreme snimanja ovog filma ponovo zbližila sa Džonijem Li Milerom, pa se na kraju i udala za njega u martu 1996. godine. Venčanje je bilo bizarno, a glumica je umesto venčanice nosila kožne pantalone i belu majicu na kojoj je sopstvenom krvlju ispisala Džonijevo ime. Iako je bila u braku, nastavila je da se viđa sa Dženi, barem tako tvrdi Šimicu. Prošle godine šuškalo se o njihovom pomirenju nakon što je Džolijeva videla kako odlazi u Milerov stan, međutim ispostavilo se da su samo prijatelji.

Bili Bob Tornton

Anđelina se Milera razvela 1999. godine, a onda je u njen život ušao Bili Bob Tornton za koga se udala posle samo dva meseca zabavljanja.

On je u vreme upoznavanja bio veren i 20 godina stariji od Anđeline, a ona je bila toliko zaljubljena u njega da je na ruci istetovirala njegovo ime ogromnim slovima. Pored toga, oboje su nosili bočice pune krvi oko vrata - Anđelina Bobove, a Bob Anđelinine. Objavili su i da planiraju da usvoje dete, ali su se iznenada, svega tri meseca nakon te izjave, razveli.

drugi anđelinin brak bio je sa bilom bobm torntonom
Shutterstock 

- I sama sam bila iznenađena. Prosto smo se jednog dana probudili i shvatili da više ne delimo zajedničke interese - rekla je svojevremeno Anđa i dodala da ne planira ni veze ni brak u narednih osam godina. Međutim, to se nije dogodilo jer je 2004. godine upoznala Breda Pita.

Bred Pit

Bred Pit i Anđelina Džoli upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", kada su se zaljubili jedno u drugu, zbog čega je glumac ostavio Dženifer Aniston. Razišli su se 2017. godine, a 2019. su se i zvanično razveli.

- Razvod je bio zaista komplikovan. Pred kraj moje veze sa Bredom, nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila deo sebe... Postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala - rekla je Anđelina, koja se od Breda razvela pre tri godine.

anđelinin treći brak bio je sa bredom pitom
Shutterstock 

 The Weeknd

Prošle godine pisalo se da je Anđelina imala romansu sa muzičarem The Weeknd-om sa kojim uslikana nekoliko puta. Američka glumica snimljena je nekoliko puta tokom izlaska na večeru s muzičarem u jedan poznati restoran u Santa Monici, a iako su stigli razdvojeno, restoran su ipak napustili zajedno i tako se automobilom odvezli do njegove vile na Bel-Air-u, što su sve snimili paparaci koji su ih čekali ispred ulaza.

šuškalo se da je anđelina bila sa the weekndom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!