Nova godina donela je promene i u životu Anđeline Džoli. Barem, tako se čini na prvu. Naime, lepa glumica uslikana je na kafi sa mladim glumcem Polom Meksalom (26) najpoznatijim po ulozi Konela u "Normalnim ljudima", a društvo im je pravila i njena ćerka Šajlo.

Oni su sedeli u jednom londonskom kafiću nakon što su odledale njegovu pozorišnu predstavu "A Streetcar Named Desire", i razdragano ćaskali, a činilo se da je glumica oduševljeno pratila svaku Polovu reč.

Njih je uslikao jedan od fanova i objavio to na mreže, a s obzirom da je poznato da je Anđelina duže vreme solo, mnogi su se obradovali misleći da je možda uplovila u novi ljubavni odnos, pogotovo što je i Meksalom odnedavno sam, s obzirom da je raskinuo dvogodišnju vezu sa verenicom i pevačicom "Motion Sickness" Fibi Bridžers (28).

Ipak, kako piše Page Six, Anđelinu i 21 godinu mlađeg Pola vezuje samo prijateljstvo, te nema ni govora o bilo kakvoj ljubavnoj vezi. 

Podsetimo, početkom prošle godine ljubavni život Džolijeve takođe je bio glavna tema medija. Ona je tada viđena sa pevačem The Weeknd, koji je vezu navodno potvrdio stihovima u pesmi "Here We Go... Again".

Anđelina je uslikana sa pevačem The Weeknd.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"A moja nova devojka, ona je filmska zvezda/Moja nova devojka, ona je filmska zvezda... Rekao sam sebi da nikad više neću pasti na nekog, ali evo nas opet, ona je filmska zvezda..."kaže Abel u pesmi izmeđuostalog.

U isto vreme ona je nebrojeno puta viđena kako sa flašom vina ulazi u stan svog prvog supruga i najveće ljubavi Džonija Li Milera. Ona je oduvek pričala da ga nije nikad prebolela, a u prilog tvrdnji ide i njena izjava da je "sve u tajmingu":

"Mislim da je on najbolji muž kog jedna devojka može da poželi. Uvek ću ga voleti, bili smo jednostavno premladi", rekla je Anđelina jednom prilikom.

Inače, glumica i Miler bili su zajedno pre skoro 25 godina, a upoznali su se na snimanju filma "Hackers" 1995. godine, a emocije su bile toliko jake da su se venčali samo devet meseci kasnije. Mnogi se sećaju da je tad nosila majicu na kojoj je ispisala njegovo ime svojom krvlju.

"To je čovek za kog ću se uskoro udati, pa treba malo žrtvovanja da bi veza bila zaista posebna", rekla je tad Anđelina.

anđelina je ludo volela Džonija Lija milera.
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia 

Priznala je tad novinarima da su razmišljali i o mogućnosti da se ne venčaju odmah, nego da neko vreme budu vereni, budući da je ona zbog posla morala da ostane u Los Anđelesu, a on je morao da se vrati u Veliku Britaniju, ali su se ipak venčali.

Bračna idila nije trajala dugo, pa su se 18 meseci kasnije razlišli, a brak je okončan 1999. godine.

"Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji", rekla je tada Anđelina, a Miler je čak glumio u njenom rediteljskom prvencu "U zemlji krvi i meda".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!