Te 1999. godine kao bomba je odjeknula vest da su holivudski glumac Bili Bob Tornton i mlada zvezda u usponu Anđelina Džoli rekli sudbonosno "da". Ništa to ne bi bilo čudno da glumac nije bio u dugogodišnjoj vezi sa Laurom Dern, sa kojom je trebalo i da stane pred oltar, a ona je za brak svog dragog saznala ni manje, ni više nego iz novina.

Tornton i Džolijeva upoznali su se na snimanju filma "Kontrolori leta", a od samog starta njihova veza punila je stranice štampe zbog krajnje čudnog ponašanja i skandala.

Međutim, Anđelina i Bili se nisu previše uzrujavali zbog tračeva već su odlučili da uživaju u svojoj ljubavi. Iako je on 19 godina stariji od nje, ni to im nije smetalo. Ljubav su ovekovečili i krvlju, a Anđelina je dugo nosila bočicu oko vrata u kojoj se nalazila upravo krv njenog dragog.

Isto to, kasnije je uradio i Bili. Glumica je čak istetovirala njegovo ime na ramenu.

Često su u medijima pričali o svojoj strastvenoj vezi, no ona nije bila dugog veka. "Problemi u raju" nastali su samo dve godine od venčanja, a pre nego što su se i službeno razveli, Anđelina je usvojila sina Medoksa. Dobila je potpuno starateljstvo nad njim godinu dana nakon okončanja razvoda.

Anđelina Džoli je malo nakon razvoda dobila starateljstvo nad Madoksom.
Jaime Espinoza / Wenn / Profimedia 

Godinama kasnije anđelina Džoli je ispričala u jednom intervjuu kako su shvatili poslednjih meseci braka da su im životni fokusi potpuno drugačiji. Bili Bob se posvetio muzici, dok je Anđelinu zanimala filantropija.

"Godinu dana nam je bilo potrebno da postanem ono što sam danas, ali i da Bili pronađe sebe. Naši su se životi završili drugačijim putevima, samo smo se pogledali jednoga dana i nismo više imali šta da kažemo jedno drugome", ispričala je Džolijeva za jedan magazin 2005. godine.

Anđelina Džoli ostala je u dobrim odnosima sa bivšim mužem nakon razvoda.
Shutterstock 

Uprkos razlikama, par je ostao u sjajnim odnosima. Međutim, Bili Bob je 2016. godine u intervjuu rekao kako nikada nije imao osećaj da je dovoljno dobar za glumicu. Tražeći sebe išao je iz braka u brak, sve dok se nije skrasio kraj Koni Anglend za koju kažu da neverovatno liči na Džolijevu.

Bili bob Tornton sreću je našao sa ženom koja neodoljivo podseća na Anđelinu.
OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Doduše, par koji je par godina u braku retko se pojavljivao u javnosti, a na prste obe ruke mogu sa se izbroje paparaco fotografije. Ipak, Bili je nedavno napravio izuzetak i sa svojom lepšom polovinom se pojavio na premijeri svog novog filma "The Gray Man".

Glumac je ostao veran svom rokerskom stilu, dok se Koni pojavila u krakoj haljini od čipke koja je u prvi plan istakla sve njene atribute. Ponosno su pozirali okupljenim fotografima, a Bili je sve vreme stezao suprugu oko struka.

Bili bob Tornton već 8 godina je u braku sa ženom koja liči na Anđelinu.
Avalon / Avalon / Profimedia 

Inače, u januaru ove godine, Bilijev sin iz prvog braka Hari otkrio je da sve ove godine održava kontakt sa Džolijevom, kao i da mu glumica svake godine čestita praznike i šalje poklone za rođendan i Božić. "Ne razgovaram sa njom telefonom svaki dan, već se čujemo s vremena na vreme", završio je Hari, a još fotografija Bilija i Anđeline pogledajte u galeriji ispod:

IFA Film / United Archives / Profimedia, LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton nekada su imali turbulentnu vezu, a potom i brak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!