Da se svetu ne može udovoljiti najbolje pokazuje Georgina Rodrigez koja je svako malo na meti kritika. Čini se da štagod da uradi ne valja, te je veoma često zbog postupaka i objava napadaju na mrežama. 

Uz njeno ime najčešće se vezuje da je "sponzoruša", odnosno da je sa Ronaldom samo zbog novca i poslovnih veza, jer nije tajna da joj je fudbaler širom otvorio vrata šoubiznisa kojeg je toliko želela da je deo. 

Priča se da je Georgina sa Ronaldom samo zbog para.
pritnscreen/instagram 

Doduše, za neke priče koje o njoj kruže neretko je i sama kriva. Tako je u dokumentarcu o svom životu bez blama izjavila da je u životu sve sama zaradila i stekla, iako je poznato da kao prodavačica, čime se bavila pre veze sa fudbalerom, teško da je mogla da priušti original Hermes torbe kojima se sada neretko hvali, a da o drugim stvarima ne govorimo. 

Georgina Rodrigez ne prestaje da se hvali skupim tašnama.
Profimedia 

Takođe, jedno vreme se pričalo da joj Ronaldo daje "džeparac" od 100.000 evra za mesečne potrebe, da bi se ispostavilo da su te pare prvenstveno namenjene za decu, i sve što im je potrebno, školu, školice jezika i sporta, garderobu i igračke, a da ona može da koristi ono što joj preostane.

Zato je mnoge i šokiralo kada je za katolički Božić iznenadila svog dragog preskupom "mašinom" - automobilom marke Rolls Royce koji je koštao više od 200.000 evra. 

Inače, Ronaldo je poznat kao pasionirani zaljubljenik u automobile, te pored nekoliko Ferrarija, ima i Lamborghini Aventador, Bentley Continental GT, Porsche 911, Audi R8. 

Fudbaler nije skrivao iznenađenje zbog skupog poklona, međutim, mnogi su se zapitali odakle Georgini toliki novac. Tako su neki otišli toliko daleko da su rekli da je zapravo "uzela od dečijih usta", odnosno da je novac koji je dobijala od Ronalda sklanjala na stranu, da bi mu zapravo "od njegovih para kupila automobil". 

Bilo kako bilo, istinu o svemu znaju samo Georgina i njen izabranik, te ostaje samo da nagađamo da li u teorijama fanova ima i istine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!