Gotovo da ne postoji osoba koja barem jednom nije naišla na neku svoju sliku iz prošlosti i lupila se po čelu uz reči: "Bože, šta sam mislila/mislio kad sam ovakva/ovakav izašla iz kuće?". Nevezano da li je reč o pogrešnom izboru odeće, frizure ili šminke, ali činjenica je da se niko nije naučen rodio, te da je potpuno normalno da imamo "promašaje" tokom tinejdžerskih dana i ranih dvadesetih.

Anđelka Prpić je i sama u prošlosti izgledala drugačije.
ATA Images/Antonio Ahel 

Ni slavni nisu izuzetak, ma koliko nam delovali savršeno, a jedna od onih koja pokazuje da je poput "starog vina", odnosno, šta znače dobar izbor šminke i frizure definitivno je i Anđelka Prpić, jedna od naših najpopularnijih glumica o kojoj poslednjih dana ne prestaje da se priča zbog navodne trudnoće sa najboljim drugom njenog bivšeg supruga Darija.

Anđelka Prpić navodno čeka dete sa kumom.
Instagram 

Rođena Požarevljanka završila je glumu u Novom Sadu, a popularnost je stekla već u ranim dvadesetim, pre svega u seriji "Žene sa Dedinja", ali i angažmanima u popularnim emisijama tog doba kao što je "48 sati svadba". 

anđelka prpić proslavila se kroz emisiju 48 sati svadba.
Youtube 

Tada je, doduše pod prezimenom Stević osvojila simpatije domaće javnosti i lagano ali sigurno utabala svoj put, a danas je prepoznatljiva po ostvarenjima "Ulica lipa", "Gorki plodovi", "Državni posao", "Naša mala klinika", "Andrija i Anđelka", "Kozje uši", "Ne diraj mi mamu", "Nek ide život", "Radio Mileva"... da ne spominjemo pozorišne predstave kojih se ne zna broj. 

Anđelka Prpić postala je popularna nakon serije "Žene sa Dedinja".
printscreen/youtube 

Kada pogledate njene fotografije od pre i danas, jasno je da Anđelka izgleda nikad bolje sa 38 godina, pa čak i mlađe nego kada se tek pojavila na tv ekranima.

Anđelka Prpić danas izgleda mlađe nego u prošlosti.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Nema sumnje da bi neke fotografije možda i rado spalila, uostalom, kao i svi mi kada nađemo određene "bisere" iz prošlosti, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte na slikama u nastavku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!