Anđelka Prpić navodno je ponovo u drugom stanju, a otac njenog deteta je ni manje, ni više njen venčani kum, izvesni M. Ž. Na mrežama se sada pojavila i stara fotografija na kojoj su glumica i njen bivši muž u jednom lokalu gde su proslavljali njen rođendan, a društvo im pravi upravo kum sa kojim je danas u emotivnom odnosu.

anđelka prpić proslavila je rođendan sa kumom i mužem.
Instagram 

Podsećanja radi, Anđelka i Dario venčali su se 2011. godine, kada je jedan od svedoka na svadbi bio upravo njen novi partner sa kojim čeka dete.

Anđelka Prpić venčala se sa Dariom 2011. godine.
pritnscreen/instagram 

Ovaj par se razveo 2020. godine, a razlog je bila ljubomora koju glumica nije mogla da trpi. Dugo se pričalo da joj Dario nije mogao oprostiti scene iz serije "Žene sa Dedinja" u kojima ona "vodi ljubav" na veš mašini sa Draganom Mićanovićem koji je u seriji igrao njenog muža.

Dario je bio toliko ljubomoran da je Anđelki prigovaraoprebacujući joj da je uživala dok je to snimala, te da tu nije bilo ništa od pretvaranja, tj. glume.

U domu Prpića su, navodno, nekoliko meseci kasnije nastali novi problemi, jer je Dariju teško pala i njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka", te je navodno bio ljubomoran i na Andriju Miloševića.

Inače, prošle godine se javila i starleta Ava Karabatić koja je navela da je upravo sa Dariom bila u vezi i to 2017. godine dok je on još uvek bio u braku sa Anđelkom.

Ta njena izjava je navela Anđelku da se razvedu, pa je brak između nje i Darija okončan 2020. godine, ali njih dvoje su ostali u korektnim odnosima, pre svega zbog sina Jakše.

anđelka prpić razvela se zbog ljubomore.
ATA Images 

"Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo", izjavila je Anđelka nakon svega.

Glumica i dalje nije voljna da priča o svom emotivnom životu, te je nakon što su je pitali za komentar za trudnoću i vezu sa prijateljem svog bivšeg muža rekla: "Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti", neraspoložena da priča o novom dečku.

Inače, vesti o trudnoći pojavile su se nakon što se Anđelka pojavila na jednom događaju sa vidno zaobljenim stomakom.

Anđelka Prpić pojavila se na jednom događaju sa zaobljenim stomakom.
Instagram 

Nije trebalo puno da se sabere dva i dva, te da procure informacije ko je njen novi partner.

- Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a otac deteta je nekadašnji blizak prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i Dario su bili najbolji prijatelji i trebalo je da Dario njemu kumuje na venčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali pošto su se rastali, do venčanja i kumstva nije ni došlo - otkrio je dobro obavešten izvor za Kurir.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!