Domaću javnost potpuno je iznenadila informacija da je jedna od naših najlepših glumica, Anđelka Prpić u drugom stanju, što samo po sebi ne bi bilo ništa čudno da nije zatrudnela sa venčanim kumom, odnosno drugom bivšeg muža Darija Prpića.

Anđelka Prpić se razvela od muža zbog druga.
pritnscreen/instagram 

Naime, Dario je trebalo da bude kum na venčanju prijatelja i njegove devojke sa kojom je bio u vezi punih 11 godina. Ali, kako saznaje Kurir, do kumstva nije došlo jer je njegov prijatelj prekinuo vezu sa tom devojkom.

Upitana za komentar na trudnoću u vezu s prijateljem svog bivšeg muža, sve što je glumica rekla je: "Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti", neraspoložena da priča o novom dečku.

Inače, dugo se pričalo da je Anđelkin brak pukao zbog ljubomore Darija Prpića koji joj nije mogao oprostiti scene iz serije "Žene sa Dedinja" u kojima ona "vodi ljubav" na veš mašini sa Draganom Mićanovićem koji je u seriji igrao njenog muža.

Dario je bio toliko ljubomoran da je Anđelki prigovarao prebacujući joj da je uživala dok je to snimala, te da tu nije bilo ništa od pretvaranja, tj. glume.

U domu Prpića su, navodno, nekoliko meseci kasnije nastali novi problemi, jer je Dariju teško pala i njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka", te je navodno bio ljubomoran i na Andriju Miloševića.

Inače, prošle godine se javila i starleta Ava Karabatić koja je navela da je upravo sa Dariom bila u vezi i to 2017. godine dok je on još uvek bio u braku sa Anđelkom.

Ta njena izjava je navela Anđelku da se razvedu, pa je brak između nje i Darija okončan 2020. godine, ali njih dvoje su ostali u korektnim odnosima, pre svega zbog sina Jakše.

"Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo", izjavila je Anđelka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!