Tih sedamdesetih i osamdesetih teško da je bilo zanosnije i popularnije manekenke od Džeri Hol. Na sve to, ona je bila i devojka jednog od najvećih frajera tog vremena - Mika Džegera. Malo je reći da su milioni žena želeli da budu poput nje, te gotovo nema osobe koja joj nije zavidela. 

Mik Džeger bio je u braku sa Džeri Hol.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Nažalost, brojna neverstva i afere dovele su do kraha njihovog braka, a iako se dugo mislilo da je muzičar glavni krivac, kasnije je i sama priznala da je i ona bila neverna. 

Naime, 1980. godine bila je s tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Miku za jednu od prevara.

"Imala sam aferu s Robertom, ali Mik me preklinjao da mu se vratim. Mislila sam da će se promeniti u jednom trenutku, ali nikad nije. Njegove akcije s drugim ženama bile su poprilično gadne, ali to je bila jedina stvar koja me nervirala kod njega", bila je izjavila u jednom od intervjua.

Mik Džeger i Džeri Hol su raskinuli zbog prevara.
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia 

U godinama koje slede Hol su povezivali sa brojnim moćnim muškarcima, počev od umetnika  Endija Vorhola, istoričara Adama Zamojskog, osnivača Microsofta Pola Alena, producenta Džordža Vauda, igrača kriketa Šejna Varne, preduzetnika Varvika Hemslija i na kraju milijardera Ruperta Mardokazbog kojeg je poslednjih meseci bila glavna tema medija. 

Džeri Hol ušla je u brak sa vremešnim milijarderom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, ona i vremešni milijarder bili su u braku 6 godina. Verdibu su objavili u januaru 2016. godine, a razlika od 25 godina nije im predstavljala problem. Venčali su se iste godine i sve do skoro su važili za jedan od najskladnijih brakova.

Džeri Hol se udala pre 6 godina za Ruperta Mardoka.
Youtube 

A onda je, kao grom iz vedra neba, stigla best da se razvode. I ne samo to, procurilo je da je Mardok Holovu ostavio preko SMS poruke, iako se kasnije ispostavilo da je bio u pitanju mejl. 

Međutim, Hol nije htela da se preda bez borbe. Iako su je vesti o razvodu zatekle neprespremnu, angažovala je advokate koji su našli rupe u predbračnom ugovoru, po kojima je imala pravo na odštetu. 

Džeri Hol nije htela da se preda bez borbe,
Shutterstock 

Takođe, Mardoku je papire za razvod uručila malo nakon svadbe njegove unuke, pre nego što će se ukrcati u helihopter.

Inače, bivša manekenka je u jednom trenutku i otkrila svojim prijateljima koga krivi za razvod braka. Za bračni brodolom je okrivila njegovu decu.

Džeri Hol je krivila Mardokovu decu za ravod.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Daily Mail je izvestio da je do napetosti između Hol i Mardokove dece došlo u vreme pandemije koronavirusa. Izvori bliski Hol tvrde da je ona čuvala supruga od virusa koji za ljude njegove dobi može biti fatalan. Čak se i šalila da je ona njegov 'covid policajac'. To je nateralo njegovu decu na pomisao da ih želi razdvojiti od oca.

"Mislili su da ga drži podalje od njih. Tačno je, ona njih smatra krivima za propast braka", rekao je jedan njen anonimni prijatelj tvrdeći da joj je ponašanje Rupertove dece bilo neprijatno iznenađenje.

"Očigledno nisu imali povrenja u nju", dodao je prijatelj.

Pre nekoliko meseci Hol i šira Mardokova porodica sastali su se kako bi raspravili šta bi Džeri mogla dobiti nakon Rupertove smrti. Iako su njih dvoje potpisali predbračni ugovor, neki članovi porodice Mardok su navodno insistirali da ne bi trebala da dobije ništa više od ugovorenog, a s obzirom na način na koji joj je saopšteno da dolazi do razlaza, ne čudi što je u inat tražila i više nego što ju je zapravo zanimalo.

"Džeri je baš slomljena, ovo je za nju došlo kao grom iz vedra neba! Jedan dan su zajednički planirali kako će zajedno provesti leto u Londonu, a već sutradan joj je došao taj email s instrukcijom da ga ubuduće kontaktira putem advokata", govori izvor.

Prijatelji poznatog para otkrili su da je "kamen spoticanja" bio drugačiji način života, ali i to što Džeri konzumira cigarete. Ove priče u potpunoj su suprotnosti sa teorijama na Tviteru gde su mnogi mišljenja da je mankenka bila ta koja je rekla "zbogom", međutim, poptuno su u skladu sa onim što je rekao jedan od bivših saradnika - da ne treba biti u vezi sa Rupertom Merdokom jer se on u jednom momentu okrene protiv svojih ljubavnica i odbaci ih.

Ipak, "odbacivanje" je "masno" naplatila, a kako stvari stoje, nakon razvoda do kraja svog života Džeri neće imati potrebu da podigne "teže od kašike". Ipak, od kako je sve okončano Holova se ne može videti u javnosti, niti na javnim događajima, te ja više nego jasno da joj je nakon svega potreban predah od medijske i javne pompe.

Džeri Hol pojavila se na nedelji mode.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Ipak, izuzetak je načinila pre nekoliko meseci na Nedelji mode u Parizu, kada je sa najvećim osmehom pozirala okupljenim fotografima, te se čini da je bolni razvod konačno ostavila iza sebe i sada uživa u životu punim plućima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!